עבור לתוכן

המלצות למחשב נייד אשמח לעזרה בבקשה מאלו שמבינים ובא להם לייעץ ולעזור

Featured Replies

פורסם

שלום אני כבר כמה זמן מנסה להחליט איזה מחשב נייד לרכוש

יש לי בבית מחשב נייח שאני רגיל .אחת לכמה זמן אני מחליף בו דברים עם לא את כל המחשב במחירים סבירים .

המגוון רחב וניתן להחליף כל רכיב.

ממה שהבנתי בניידם שזה לא ממש אפשרי מלבד לרכוש מחשב שמגיעה במפרטים בנוים וקבועים או אם הרחבות מהיצרן או הספק.

הצרכים למחשב ברמת העקרון ביתיים סרטים מוזיקה גלישה ואולי בעתיד לימודים אז תוכנות כמו אופיס ועוד תוכנות שלא ממש מכיר ואם אני מגזים אז לימודים קצת יותר מעמיקים (עיצוב,מחשבים)

ממה שראיתי לכל חברה דגמים משלה רכיבים משלה משקל משלה צבע וכו. לא לכל החברות ראיתי שיש כונן פנימי.

מה שאני כן רוצה ותגידו מה דעתכם והאם באמת הכל נחוץ מלבד נוחות ויופי אז כרטיס זכרון מורחב ארד דיסק עם זכרון גדול לצורך העינין שיהיו מירביים.

תאורת מקלדת שאפשר לקפל את המחשב שיהיה כמעט בכל הצבעים האפשרים. שיהיה מסך מגע.והמשקל הכולל יהיה כ 1.2קג

מה תווך המחירים לצורך העינין מניסיון של מבינים בתחום ?

מה ההבדלים בין החברות השונות כגון לנובו ל אסוס דל ...האם לכולם יש את אותם הצרכים שאני ציינתי ?

מה ההבדל בין מחשב ללא כונן פנימי שצריך לצרוב משהו האם אפשר לצרוב להוריד על usb או אולי לחבר כונן חיצוני ?

שתיהיה גרפיקה טובה אומנם אני לא גיימר אבל אולי בבוא היום הרצה לשחק במשחק או שתיים ולראות סרטים באכות מעולה וקליפים.

אם שכחתי משהו אשמח לשמוע קצת קראתי במגזינים על מחשבים וביקורות. ופה יש עוד שאלה של תיקון אחריות והחלפת רכיבים מי נותן שרות טוב מבין החברות ולצורך העינין עלות התיקון נחשבת למחיר סביר בתחום הזה ?ראיתי גם שכל חנות באינטרנט מחזיקה מגון שונה ממקום למקום בין עם מפרטים חברות צבעים וכו....

בסופו של דבר אני משאר שהכל גם שאלה של צרכים ותקציב. אז הצרכים כבר ציינתי והתקציב יכול להגיע ל 5-6 אלף למרות שראיתי מחשבים טובים לא פחות בחצי מחיר וגם בחנות שניגשתי הציעו מחיר בפחות מחצי אפילו. אבל אז הצרכים שציינתי יחסית מוגבלים לאותם מפרטים ומחשבים.

תודה רבה ואשמח לשמוע כמה שיותר דעות ואם יש הכוון לביקורות אתרים עם אפשרויות בחירה שיעזרו לי להחליט אני ממש אשמח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים