עבור לתוכן

משקפי המציאות המדומה המוזלים של סמסונג נוחתים בחנויות

Featured Replies

פורסם

OCCULUS לא נמכרה לFACEBOOK? על איזה טכנולוגיה של OCCULUS בדיוק סמסונג מסתמכת?

הטכנולוגיה של אוקולוס היא בעיקר החיישנים שפותחו לטילים של גון קארמק, מכיוון שהמשקפיים האלה משתמשות במוצר מדף אין במשקפיים האלה שום טכנולוגיה של אוקולוס עד כמה שידוע לי.

אתה יודע, אוקולוס לא המציאו את הקונספט של VR.

נערך על-ידי Sargon

פורסם

דור שלישי? מעניין.

יש כבר מישהו שמת מזה? חס וחלילה כן אבל יש אנשים הזויים שמגזימים עם זה ולנוכח העובדה שהמכשיר גורם ליותר בעיות מאשר מסך רגיל...

נערך על-ידי Zeev86

פורסם

מה הקשר מת?

גם בKINECT היו פציעות אבל לא נראה לי שמישהו מת מKINECT.

בתכלס הטכנולוגיה הבסיסית קיימת, חיישני תנועה פלוס מסכים על העיניים מבלי הצורך של קסדה ענקית שיכולה לשבור לך את הצוואר כמו בשנות השמונים.

הבעיה היא שהטכולוגיה עדיין לא מספיק איכותית. פונקציונליות קיימת, אבל האיכות חשובה בשביל החוויה יותר מאשר סתם להסתכל על מסך.

המשפקיים האלה נראות כולה כמו לחבר לך פלאפון לפרצוף. כל הטכנולוגיה שהמשקפיים האלה משתמשות בה זה בסך הכל מוצר מדף+עדשות לעיניים.

באיזהוא שלב הפלאפונים שלנו יהיו מספיק חזקים ואיכותיים שיספיק פשוט לחבר לנו פלאפון לפרצוף, אבל כנראה שאנחנו עדיין לא שם...

פורסם

Sargon, תחפש על Project Morpheus ו-HTC Vive.

מה-Vive, המורפיאוס, וגרסת הצרכנים של האוקולוס (שעומדת לצאת בקרוב) לא חוטפים Motion Sickness,

ואיכות התצוגה היא Full HD ומעלה (בטוח יותר מ-FHD בכ''מ), בגדול ניתן להשיג מהם חווית משחק סבירה בהחלט.

ה Gear VR לא מתקרב אפילו לרמה שלהם.

נערך על-ידי Peace

פורסם

השאלה מה זה סבירה אצלך...

הבעיה שמנסים לפתור זה הדיוק של החיישני תנועה ביחס לתזוזת הראש. הרזולוצייה זו גם בעיה אבל זה לא משהוא שהחברות האלה מטפלות בהם, הרזולוצייה זה החברות שמייצרות מסכים פותרות בלי קשר לVR.

יש מצב שהרזולוציה והדיוק של החיישנים כבר הגיעו לרמה הנדרשת, ואם הם לא הגיעו הם יגיעו בעתיד.

אגב... מה בדבר LAG? אם במשחקים של PC יש LAG שמפריע לשחק תאר לך מה LAG יעשה לך במשחק VR. עדיין אין לך כח חישוב אין סופי...

פורסם

כהתחלה, בהתחשב בעובדה שמדובר כאן במוצר לא מוגמר, בסרטון הזה אני רואה חווית משחק סבירה למדי (כמובן שזה רחוק מאוד ממה שהייתי באמת רוצה, אבל חייבים להתחיל מאיפה שהוא, לא?)

בגדול, לדעתי הרזולוציה והדיוק בשביל חווית משחק סבירה הגיעו\ידיעו בעתיד הקרוב מאוד. (רק בשביל חווית משחק סבירה! לרזולוציות מטורפות של 8K ומעלה, ו Latency חד ספרתי מהצד של החומרה, יקח כמה שנים להגיע).

ולמה אתה מתכוון כשאתה אומר 'משחקים של PC'? רוב משחקי ה VR ישוחקו על פלטפורמת הPC.

בכ''מ, אני מסכים איתך שהLAG הוא בהחלט בעיה מטרידה למדי.

נערך על-ידי Peace

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים