עבור לתוכן

שלחתי את המחשב שלי לתיקון

Featured Replies

פורסם

Lenovo yoga 3

במעבדה של CPM.

תאחלו לי בהצלחה... זה לא הולך להיות קל

פורסם

היה לי ניסיון אחד איתם והוא היה רע מאוד. שלחתי Yoga 2 Pro מהעבודה להחלפת מסך (פאנל מגע שבור, מסך 4K, הם מחליפים הכל, לא באחריות כמובן). אומרים לי "תבוא לפה". אמרתי שזה מקום עבודה, אני אשלח למעבדה שלהם, אני לא בא לשום מקום. פינג פונג של 5 דקות ועברנו הלאה.

רשמו פרטים מלאים + שלחתי מייל למי שטיפלה בזה עם כל הפרטים, טלפונים, מספר קריאה, כל מה שצריך.

טסתי לחו"ל...

לא אישרו שקיבלו אותו כמו שביקשתי מפורשות.

שבועיים לא נגעו בו בכלל, לא עידכנו שום דבר, לא שלחו מייל ולא כלום (אני רואה לפי מספר המעקב שהמחשב הגיע אליהם יום אחרי שהוא יצא מהעבודה).

אני מתקשר שוצף וקוצף, לבחורה בצד השני אין שמץ של מושג, שלחתי לה את כל התכתובת שהייתה באימייל עם כל הפרטים ורק אז התחילו לטפל. אמרו שהיו חסרים פרטים (לא היה חסר כלום). אמרתי לה "תראי את התכתובת, הכל שם! מספר קריאה, מספר סידורי, מספר מעקב משלוח, האימייל שלי, הטלפונים שלי וגם העובדה שאהיה בחו"ל ובקשתי ליצור קשר במייל!"

אחרי זה עדכנו אותי לגבי זמן התיקון וסה"כ לקח שבועיים וחצי להחליף מסך ללקוח עסקי (אינטל!). הסברתי מספר פעמים שזה מחשב שמבוצעים בו בדיקות ואיפיונים במעבדה וזמן החלפה מהיר מאוד חשוב פה.

קקה.

בהצלחה שיהיה לך :cwm3:

פורסם

לקוח עסקי בלי טכנאי עד המקום? אתה צריך לבחון את תנאי האחריות לעומק כשאתה קונה מחשב.

פורסם

ואתה צריך לתת קצת קרדיט ולא לקפוץ למסקנות.

אנחנו קונים כל מיני מחשבים למעבדה, בד"כ האחריות מתעופפת מהחלון בחמש הדקות הראשונות אצלנו. אנחנו לא בוחרים את המוצר לפי האחריות שלו אלה לפי המאפיינים שאנחנו צריכים לבדוק, זה הכל. זה לא מחשב לשימוש פרטי או סטנדרטי. כל מחשבי הIT באינטל לא נקנים עצמאית ומטופלים במעבדה פנימית באינטל (צוות הIT שייך לHP).

הם מצידם לא היו מוכנים לשלוח איסוף, אפילו שמדובר בלקוח עסקי ובמוצר יקר. מעצבן אבל זה לא ממש הזיז לי, פשוט שלחתי אליהם. ההתנהלות שלהם אח"כ היא הבעייתית.

איך ה4790K שלך אגב? מרוצה?

נערך על-ידי Xvertigo

פורסם

יצא לי הרבה להתעסק עם התחום של ניידים עסקיים ולכן התפלאתי שזה לא היה המצב אצלך. ON SITE זו אחת הדרישות הראשונות של עסקים גדולים וממילא נכללות אוטומטית כמעט בכל מחשב עסקי רציני.

ה4790K עובד מצויין, תודה :beerchug:

פורסם

הניידים מטופלים במעבדה שלנו בתוך אינטל, אין יותר ON SITE מזה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים