עבור לתוכן

צריך המלצה למחשב למשחקים ב6K ללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

כמו שרשמתי, התקציב הוא 6K והמטרה היא לנצל אותו בלי לחרוג יותר מידיי [100-200 שקל מקסימום]. השימוש העיקרי הוא הרצת משחקים חדשים על הגדרות גבוהות. אין צורך בציוד היקפי. השקט בסולם של 1-8 חשוב בערך במידה 5.לא מתוכנן OC. לא חייב מערכת הפעלה, אבל צריך הרכבה של המחשב. אין העדפה לחנות ספציפית. קניית המחשב מתוכננת לשבוע-שבועיים הקרובים. לא יודע אם זאת בקשה מיוחדת אבל מעדיך שיכלול צורב [פשוט אבל שעושה את העבודה]. תודה לעוזרים!! **מצטער שזה בגוש פשוט משום מה זה לא קולט את ההורדת שורה שאני מנסה לעשות**

נערך על-ידי NightFoxlz

פורסם

בתקציב הזה ניכנס גם מעבד i7 עם 16 גיגה זיכרון וספק כוח איכותי בתקן גולד מה שמומלץ לגיימינג כבד גם לטווח הארוך יותר.

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים

אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

מעבד: 1549 ₪ - * מבצע * - Quad Core i7 6700 Skylake 3.4Ghz S1151

לוח אם: 579 ₪ - * חדש במבצע * - Gigabyte GA-H170-D3H S1151

זכרון: 515 ₪ - * מבצע * - 16GB (2x8GB) Hynix DDR4 2133Mhz

כרטיס מסך: 1799 ₪ - * מבצע עם משחק * - GeForce Gigabyte GTX970 G1 Gaming 1178Mhz 4G DDR5

דיסק קשיח: 519 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III

דיסק קשיח: 269 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty

כונן אופטי: 85 ₪ - * מבצע * - Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE

מארז: 220 ₪ - Antec GX500

ספק כוח: 390 ₪ - Seasonic S12G-550 550W Active PFC 80+ Gold

קירור אוויר למעבד: 119 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2

מחיר סופי: 6044 ₪ למזומן

6164 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

נערך על-ידי Syszone

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! נראה מצויין

פורסם

איך היית משנה את המפרט הזה אם התקציב היה 5-5.5K?

פורסם
איך היית משנה את המפרט הזה אם התקציב היה 5-5.5K?
אני הייתי מוריד את הזכרון ל-8GB ואם צריך להוריד עוד יותר הייתי מוריד את המעבד ל-i5 6600. מבחינת הזכרון 16GB זה בכל מקרה בזבוז לדעתי, מי שרוצה הסבר יכול לקבל אותו אצל מר Task manager. גם ככה המחשב לא משתמש ביותר מ-8GB. ולגבי ה-CPU, מדובר במחשב למשחקים והם לא מנצלים יותר ממה ש-i5 נותן כי העומס הוא על המעבד הגרפי ולא על ה-CPU. אז אם רוצים אפשר לחסוך גם שם (למרות שלשימושים כבדים אחרים ה-i7 יותר מהיר, כמובן). אגב, מה קרה ל-Enter בפורום? משום מה הכל נכנס כשורה אחת...

נערך על-ידי E71

פורסם

בנוגע לראם אני לא בטוח שאני מסכים, אבל כרגע זה נכון,זה יותר בקטע של future proof. המעבד,צודק בהחלט, למשחקים כמעט ואין הבדל בין i7 לi5.

אגב,שאלה לsyszone-יש לך מארז מומלץ אחר ממה שרשמת למעלה?

פורסם

לצערי הרב יש את Black Ops 3 שעובר את ה 9 גיגה במהלך משחק.

מישהו בפורום טוען שזה אפילו 10 - 12 גיגה:

http://hwzone.co.il/community/threads/570395-%D7%99%D7%A9-%D7%9B%D7%91%D7%A8-%D7%94%D7%AA%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%9E-Call-of-Duty-Black-Ops-3/page2?p=5107197#post5107197

כך שעברנו בהצלחה את ה 8 גיגה וצריך עוד סטיק :) שכן ברור שהמגמה הזאת תמשך ויצאו עוד משחקים זוללי זיכרון בעתיד.

ברק, תשאל בדיון שפתחת.

פורסם
לצערי הרב יש את Black Ops 3 שעובר את ה 9 גיגה במהלך משחק. מישהו בפורום טוען שזה אפילו 10 - 12 גיגה
ברור שתמיד יהיה משהו שצורך יותר, אבל אם לא היה צורך בשום פשרה אז מראש למה להציע מחשב ב-6K אם יש משהו שיעשה אותו דבר בדיוק ב-5K? אז נשארנו עם ההחלטה איפה לקצץ, ולמרות שלמשחקים מעבד i7 לעומת i5 פחות חשוב מכמות הזכרון, הייתי הולך קודם על פחות זכרון ונשאר עם i7 ורק אם זה לא מספיק יורד גם במעבד. למה זה? כי i7 יאריך את חיי המחשב שלו. עוד זכרון - זה גם טוב, רק שזכרון הוא יוכל להוסיף גם בעוד חודשיים או שנתיים, כשיחליט לשחק ב- Black ops 3. מעבד אי אפשר להוסיף, צריך להחליף. ואגב, אם הוא בכלל לא ישחק דווקא ב-Black ops 3? אז יצא שהוא מוותר על מעבד חזק יותר בשביל זכרון שיושב שם ולא עושה כלום...
פורסם

(ושוב.. יש בעיה בפורום, למה הכל נכנס לשורה אחת?)

פורסם

^ אתה לא רואה טוב או שסתם רושם בלי קשר?

פותח הדיון ביקש מפרט ב 6K וקיבל כזה כולל i7 ו 16 גיגה זיכרון.

משתמש אחר ביקש מפרט ב 5 - 5.5K, זה לא קשור לדיון.

פורסם

אני עניתי ל-BarakSinai שלגמרי ביקש שינוי לתקציב של 5-5.5, כמו שאמרת. ואני רואה מצויין. זה שפתח את השרשור כבר מזמן קיבל את מה שביקש וגם אמר תודה.

נערך על-ידי E71

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים