פורסם 2015 בנובמבר 1010 שנים מיזם ה-ShoppingIL של גוגל וישראכרט מבצע קאמבק, הפעם עם הרבה יותר חנויות לכתבה: http://hwzone.co.il/הגירסה-הישראלית-לבלאק-פריידיי-חוזרת-ל/
פורסם 2015 בנובמבר 1010 שנים כל המדינה ישראבלוף.אני מהמר על "מבצעים" מזוייפים או על מבצעים שמוגבלים לכמות/זמן שנקבע מראש או על מוצרים שהם רוצים להפטר מהם.(חיסול עונה).
פורסם 2015 בנובמבר 1010 שנים ומה זה שונה מרוב המוצרים המוצעים באתרים הסיניים למינהם?גם הסינים נוקטים בדיוק באותן שיטות.
פורסם 2015 בנובמבר 1010 שנים כל המדינה ישראבלוף.אני מהמר על "מבצעים" מזוייפים או על מבצעים שמוגבלים לכמות/זמן שנקבע מראש או על מוצרים שהם רוצים להפטר מהם.(חיסול עונה).אני מדפדף ומדפדף בכל הקטגוריות. הכל מבוגלן, בלי שום אפשרות לסנן לפי פרמטר...ככה לא עובדים.לדעתי יש כאן 2% מציאות ו98% שמאטעס' שמנסים להיפטר מהם.דווקא הרשתות הגדולות (KSP אייבורי) נתנו שנה שעברה הנחות יפות באמת. קניתי טאבלט יומיים קודם לכן, ובדיוק ביום שישי המחיר שלו ירד זמנית באיזה 300 שקל...
פורסם 2015 בנובמבר 1110 שנים ומה זה שונה מרוב המוצרים המוצעים באתרים הסיניים למינהם?גם הסינים נוקטים בדיוק באותן שיטות.לא ממש. יש הרבה מציאות כשהסינים בימי מבצעים.כרגע אני לא רואה משהו מעניין במבצעים המקומיים, אני מתאר לעצמי שהם בחרו בתאריך הזה בשביל להקדים את ה- BF (שאנחנו לא נגמור את התקציב על מוצרים מחו"ל), אני מקווה שעדיין יהיו מבצעי BF בארץ עם הנחות יותר מכובדות. נערך 2015 בנובמבר 1110 שנים על-ידי LazyCat
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.