עבור לתוכן

מחשב לשימוש רב תכליתי עם דגש על משחקים - 4K

Featured Replies

פורסם

שלום, להלן התשובות. תודה על עזרתכם.

. מה התקציב המקסימאלי? K4

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? – -800- 500 ₪ יחד עם זאת אשמח אם לא תהיה חריגה או שתהיה חריגה קטנה יחסית.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש לעיבוד תמלילים, משחקים, אינטרנט, פוטושופ, וצפייה בסרטים . אפשרות לחיבור עתידי לTV.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - השימוש במחשב הוא יומיומי ולאורך כל היום. המחשב נפתח בבוקר ונסגר בלילה. שימוש כבד בWORD ומשחקים, שימוש מזדמן בשאר.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד גם לגיימינג

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.קווסטים

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)1680/1050

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) מכוונת לרמות הגבוהות בגלל המשחקים בייחוד העתידיים.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך בציוד הקפי

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 8 חשוב מאוד

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אולי צריך

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. את המחשב הקודם קניתי בזיגזג והייתי מאוד מרוצה. הבעיה שהם ממש יותר יקרים מאחרים. אם יש חנויות טובות ומהימנות ויותר זולות באזור ראשון לציון והשפלה אשמח. אם כי אחרי הקדשת מחשבה ייתכן ואשמח בכל זאת לקנות בזיגזג בגלל המוניטין והניסיון האישי. אשמח לדעתכם וניסיונכם בנושא.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? במיידי

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). חייבת כונן 1.4 (כונן הדיסקטים הקטנים של פעם.) חיבורי USB מקדימה, אנא כרטיס מסך חזק – אני חשבתי על ה950 שהוא פחות יקר, כן רוצה כונן SSD חשבתי להתקמצן ולשים רק 128 .GB

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתוכנן שדרוג מאסיבי

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

בעקרון ממש לא מחבבת את ההתעסקות בקרבי המחשב שלי: רוצה מחשב איכותי מבחינת החומרה שירוץ מעולה המון זמן בלי שאצטרך להתעסק עם החומרה יותר מידי. המחשב הקודם שלי רץ 'על חמאה' כ9 שנים והיה ברור שחלק מזה לפחות היה בגלל החומרה המשובחת. כזה אני רוצה גם אם צריך להוסיף קצת במחיר.

תודה על עזרתכם

אלה

נערך על-ידי אלה ממי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים