עבור לתוכן

שני מערכות הפעלה...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם..

כרגע, יש לי מערכת הפעלה winxp על המחשב, עכשיו בגלל שיש תוכנה שעובדת רק על win98 אני חייב להתקין גם 98.

אני רוצה על המחשב שני מערכות הפעלה... ואני יודע איך... רק בדרך אחת.. להתקין 98 ואז בהתקנה של xp לעשות new copy

וככה תיהיה לי בחירה כשאני מפעיל את המחשב בין win98 ו winxp... עכשיו אני לא רוצה לפרמט ולהתקין מחדש... יש אפשרות

להתקין את win98 בנוסף ל winxp הקיים אצלי? ושתיהיה לי בחירה בהתחלה? יש תוכנות שעושות את זה?

תודה רבה וחג שמח לכולם. :D

פורסם

לפני שאתה נכנס לבלאגן של שתי מערכות הפעלה, ניסית להשתמש ב"מצב תאימות" של הXP?

עריכה

------------

אתה יכול פשוט לעשות התקנה של 98 מדיסק עם בוט ואז להתקין את המערכת הפעלה על כונן אחר משל הXP. בהתחלה תהיה לך אפשרות לבחור באיזה מערכת הפעלה אתה רוצה להשתמש

פורסם

דבר ראשון תנסה באמת להשתמש במצב התאימות של אקס פי

אם לא עובד אולי תגיד לנו איך קוראים לתוכנה ואולי יש לה גירסא גם לאקס פי

אם שום דבר לא עוזר ואתה לא רוצה למחוק את מה שיש לך כבר בקשיח אתה צריך תוכנה כמו partition magic שעושה non destructive partition

עריכה

------------

אתה יכול פשוט לעשות התקנה של 98 מדיסק עם בוט ואז להתקין את המערכת הפעלה על כונן אחר משל הXP. בהתחלה תהיה לך אפשרות לבחור באיזה מערכת הפעלה אתה רוצה להשתמש

העניין הוא שאין לו כונן אחר והוא לא רוצה למחוק את מה שיש לו באקס פי ואז את כל הבלאגן של פירמוט וחלוקה לדיסקים

פורסם
  • מחבר

תודה, אני ינסה Partition Magic

אממ זה לא תוכנה מוכרת, זה סימולטור של טיסנים ובגלל בעיות תקשורת ב winxp אפשר להריץ את זה רק ב 98

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים