פורסם 2015 באוקטובר 2910 שנים שלום, אני חוזר להיות סטודנט להנדסה ומתעניין מאוד באפשרות של לכתוב על המחשב/הטאבלט במקום לסחוב הרבה מחברות. האם יש מישהו שהתנסה בזה ויכול להמליץ? ספציפית שמתי עין על Microsoft surface pro 3 שהמחיר שלו בטח יירד בקרוב בעקבות היציאה של ה pro 4.החשש שלי הוא שהמסך קטן מדי. אהיה בארה"ב בעוד חודש - אני מעוניין לקנות שם או להזמין באינטרנט ולאסוף שם. במידה ואתם לא ממליצים על מחשב מהסוג הזה, מה הייתם ממליצים? מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? לפחות 12* רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר, לא חובה* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מסך שניתן לכתוב עליו. * משקל רצוי? עד 2 ק"ג, עדיף פחות* האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות לפחות, עדיף יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI* Bluetooth? לא משנה* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD לפחות 128* כונן אופטי? אין צורך* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)כפי שכתבתי - מסך שניתן לכתוב עליו בנוחות. תודה רבה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.