עבור לתוכן

עזרה במפרט חסכני לחבר - 2800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי, הרעיון הוא לקנות מחשב שיוכל להריץ משחקים בצורה מניחה את הדעת. אני יודע שהתקציב נמוך יחסית אבל כבר ראיתי אנשים בונים מפרטים לא רעים במחירים כאלה (:

הרעיון הוא לחבר את המחשב לטלוויזיה ככה שכרגע לא צריך מסך. אם זה ממש בלתי אפשרי לבנות משהו שכדאי לקנות תגידו לנו איפה כדאי לקצץ או כמה הוא צריך להוסיף כדי לבנות משהו שמניח את הדעת!

:smile1:

תודה רבה!

1. מה התקציב המקסימאלי? 2800

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש כללי

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA, FIFA..-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך טלוויזיה 32 אינצ'

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא - מרכז גוש דן

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? ימים קרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: צב

נערך על-ידי tzav

פורסם

היי, הרעיון הוא לקנות מחשב שיוכל להריץ משחקים בצורה מניחה את הדעת. אני יודע שהתקציב נמוך יחסית אבל כבר ראיתי אנשים בונים מפרטים לא רעים במחירים כאלה (:

הרעיון הוא לחבר את המחשב לטלוויזיה ככה שכרגע לא צריך מסך. אם זה ממש בלתי אפשרי לבנות משהו שכדאי לקנות תגידו לנו איפה כדאי לקצץ או כמה הוא צריך להוסיף כדי לבנות משהו שמניח את הדעת!

:smile1:

תודה רבה!

1. מה התקציב המקסימאלי? 2800

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש כללי

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA, FIFA..-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך טלוויזיה 32 אינצ'

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא - מרכז גוש דן

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? ימים קרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: צב

קבל... הרכבתי בפלונטר, יצא שעשיתי להם שירות.

אחלה מחשב, עם GTX960 - יריץ כל משחק בהגדרות הכי גבוהות על ה-32 אינץ' שלך. בנוסף 8GB זכרון.

אל תיבהל מזה שזה i3, זה 3.7GHZ והמעבד לא יהיה צוואר בקבוק לשום דבר. המחשב יטוס.

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

[TABLE]

[TR]

[TD]CM8064601560722.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Intel[/TD]

[TD]CM8064601483645[/TD]

[TD]מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601483645 - Intel - i3-4170 Dual core CPU - LGA1150 - 3.7 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400 - Haswell Refresh - Tray...

שלוש שנים אחריות

[/TD]

[TD]₪540/529[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]H81M-K.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]ASUS[/TD]

[TD]H81M-K[/TD]

[TD]לוחות אם - Intel LGA1150

H81M-K - ASUS - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI video outputs - PCI Express x16 slot - 8-channel audio - Gigabit LAN - 2 SATA2 3gb/...

שלוש שנים אחריות

[/TD]

[TD]₪242/237[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]HX316C10F_8.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]HyperX[/TD]

[TD]HX316C10F_8[/TD]

[TD]זכרונות - DDR3 - לנייח

HX316C10F_8 - HyperX - 8GB DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12800 - HyperX Fury Series - Blue - 8192MB - HX316C10F/8...

אחריות לכל החיים

[/TD]

[TD]₪233/228[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]GTX-960-2GD5T-OC.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]MSI[/TD]

[TD]GTX-960-2GD5T-OC-PC[/TD]

[TD]כרטיסי מסך - nVidia PCIe

GTX-960-2GD5T-OC-PC - MSI - GeForce GTX960 GPU With new PC Only- 2GB 128 bits GDDR5 memory Armor 2X Thermal Design - PCI-Express 3.0 interface - HDMI, DVI, 3x DisplayPort video outputs - GPU/Memory clocks up to 1304/7010 MHz...

שלוש שנים אחריות - בקניית מחשב חדש בלבד - במתנה עם Heroes of the Storm Kaiijo Diablo

[/TD]

[TD]₪1058/1037[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]ST2000DM001.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Seagate[/TD]

[TD]ST2000DM001[/TD]

[TD]דיסקים קשיחים ו SSD - SATA

ST2000DM001 - Seagate - 2TB - 3.5 inch -SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 - 2 platter - (ST2000DM003)...

שלוש שנים אחריות לפי תקנון יצרן

[/TD]

[TD]₪386/378[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Six-Hundred.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Antec[/TD]

[TD]Six-Hundred[/TD]

[TD]מארזי מחשב - ATX מארז

Six-Hundred - Antec - Six Hundred v2 gaming case - NPS - Bottom-mounted power supply (not incuded) - Hot swap 3.5 inch SATA hard drive dock - Cable management compartment - Front-loaded HDD cage for up to 6 hard disk drive...

שנה אחריות

[/TD]

[TD]₪171/168[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]SS-400ET.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Seasonic[/TD]

[TD]SS-500ET[/TD]

[TD]ספקי כח - ATX

SS-500ET - Seasonic - 500W - ATX12V V2.31 compliant - 82% efficiency - 80plus Bronze - Active PFC - 4 and 8pin CPU connectors - 2 x 6pin PCIe connectors - 120mm fan...

שלוש שנים אחריות

[/TD]

[TD]₪247/242[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]CNPS90F.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Zalman[/TD]

[TD]CNPS90F-PC[/TD]

[TD]פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

CNPS90F-PC - Zalman - CNPS90F CPU Cooler With new PC Only - For Intel socket 775, 1150, 1155, 1156, 1366, AMD socket AM2, AM3, FM2, FM3 - 92mm quiet fan - Fluid Bearing - Honeycomb fin design - 2300rpm - 29dBA - Up to 95W ...

עם מחשב חדש בלבד - שנה אחריות

[/TD]

[TD]₪42/41[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

2919.00 / 2861

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

המחיר אינו כולל משלוח

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=37250

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

יש עוד הצעות?

פורסם
תודה רבה!

יש עוד הצעות?

בבקשה :)

וגם אני יכול להציע לך דברים אחרים, אבל מה חשבת לתקן בהצעה הזאת?

פורסם
  • מחבר
בבקשה :)

וגם אני יכול להציע לך דברים אחרים, אבל מה חשבת לתקן בהצעה הזאת?

על פניו זה נראה סבבה - פשוט מעניינים אותי הפרטים הקטנים. נניח שתי כניסות יו אס בי 3 זה נשמע מעט מידי בלוח אם, לא? לא כדאי שיהיה גם כונן דיסקים? איפה אפשר לקצץ או כמה יעלה לשפר ל i5?

אני פשוט לא הכי מעודכן ולכן הייתי רוצה גם לדעת מה יהיו החסרונות של כל מפרט.. שהוא לא יקנה ופתאום יגלה שחסר שם משהו חשוב.

שוב תודה!

פורסם
על פניו זה נראה סבבה - פשוט מעניינים אותי הפרטים הקטנים. נניח שתי כניסות יו אס בי 3 זה נשמע מעט מידי בלוח אם, לא? לא כדאי שיהיה גם כונן דיסקים? איפה אפשר לקצץ או כמה יעלה לשפר ל i5?

אני פשוט לא הכי מעודכן ולכן הייתי רוצה גם לדעת מה יהיו החסרונות של כל מפרט.. שהוא לא יקנה ופתאום יגלה שחסר שם משהו חשוב.

שוב תודה!

היי, תשובות -

לגבי כניסות USB3, נראה לי שיש יותר מ-2, למרות שזה מה שכתוב בפלונטר. למה נראה לי? כי אני רואה בתחתית הלוח (תסתכל בתמונה) בדיוק באמצע מחבר שנראה לי ב-99% חיבור פנימי של USB3 (כזה שאתה מוציא ממנו כבל לחיבור במארז או ללוחית הרחבה מאחורה). אם אתה רוצה לבדוק יותר לעומק תיכנס לאתר של אסוס ותראה... ואתה יכול כמובן גם לדבר עם המקום שתקנה בו ולהתייעץ לגבי לוח אחר באותו תקציב, המפרט הזה הוא בסיס להחלטה שלך, לא מילה אחרונה (למרות שאסוס הם טובים לדעתי).

כונן דיסקים - צודק, שכחתי - עוד 80 ומשהו ש"ח, בפלונטר.

אפשר לשפר בתוספת תקציב (כ-500 ש"ח) - להוסיף SSD של 256 ג'יגה. לדעתי זה השיפור שהכי יעזור. ולגבי i5 - אני הייתי מציע לשים את התוספת על SSD, יעזור יותר! אבל אם אתה רוצה פשוט תבדוק כמה עולה i5 ותפחית את ה-i3, זה קלי קלות באתר. לדעתי עוד 400-500 ש"ח לפחות.

לקצץ - לא כ"כ רואה איפה, לדעתי שמתי דברים חשובים. אפשר למשל לחתוך 100-200 במעבד או בכרטיס המסך, אבל רצית מחשב טוב ב-2800 וזה מה שיצא לי... כל הורדה תבוא על חשבון משהו משמעותי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים