עבור לתוכן

להתרחק מחברת Netvision כמו מרעל עכברים!

Featured Replies

פורסם

סביר להניח שרובכם כבר מכיר את החברה והמוניטין שלה אך רציתי לשתף חוויה אישית שלי עם החברה.

בתחילת שנת 2015 פתחתי חשבונית של נטויז'ן אצל סבתא שלי וראיתי סכום של מעל 100 שקלים לחודש ונדהמתי פשוט.. היה לה כולה אינטרנט 12MB אז וקו טלפון

פתחתי וראיתי שבמשך 6 חודשים היא קיבלה חשבוניות כאלה

מיד התקשרתי לברר מדוע, והחשבונית הייתה מורכבת ככה:

20 שקלים על קו טלפון ביתי כולל דקות "מתנה" בארץ

5 שקלים על 13 דקות ב"מתנה" לשיחות בחו"ל

25 שקלים על מנוי אינטרנט ביתי 12MB

50 שקלים עם מנוי אינטרנט ביתי 100MB

5.90 על הוראת קבע

השאלה הראשונה שעלתה לי לנציגה "למה לעזאזל אישה בת 60+ צריכה שני מנויי אינטרנט בבית שלה?!"

התירוץ כמובן היה שזה משהו שהיא אישרה וכו' וכו'... אחרי הרבה ויכוחים וטונים גבוהים הסכימו להחזיר לי סכום מלא על המנוי של ה100MB לכל תקופת החיובים שלו

באותה שיחה גם ביקשתי לשנות את מספר הפלאפון של המנוי אליי שלא יקרו מקרים כאלה שכביכול סבתא שלי אישרה משהו שהיא לא מבינה בטלפון..

בנוסף ביקשתי לקבל חשבוניות למייל שלי

ביטלתי את כל שאר החבילות והשארתי רק את המנוי איטרנט ככה שהחיוב אמור להיות 25+5.90 ש"ח (אינטרנט+הוראת קבע)

במשך חודשיים קיבלתי חשבוניות למייל שלי, וכבר שם היה חיוב מיותר של ה5 שקל ל13 דקות "מתנה" חח

ואחרי זה בכלל לא קיבלתי חשבוניות

היום החלטתי להתקשר לבדוק מדוע הפסקתי לקבל את החשבוניות, מסתבר שהכתובת שהבאתי והכתובת שהייתה אצלהם במערכת השתנתה.... (מעניין איך ולמה? עכשיו תבינו..)

החל מהחודש שהפסקתי לקבל חשבוניות העלות של החבילה שעלתה לי 25 שקל, משום מה עלתה ל40.90 שקל וגם החיוב שביקשתי כבר פעמיים לבטל (13 דקות מתנה) ממשיך לתקתק.

התירוץ? כמובן שזה משהו שאישרו איתי, כן.. ברור שאני אאשר להעלות לעצמי את החיוב מ25 ל41 שקלים סתם ככה....

הפעם בצורה מפתיעה ובלי יותר מידי ויכוחים, הסכימו מיד לזכות אותי בכל הסכום העודף שעליו הם חייבו אותי. מה שהצטבר ל135 שקל בחצי שנה מסכנה...

חשבתי שפעם אחת הייתה אי הבנה, באמת החלטתי להיות תמים. אבל זה חזר על עצמו בצורה הכי מכוערת שיש... אז כנראה שכל מה שכתוב עליו באינטרנט אמיתי ונכון.

מסקנה? לא להתקרב לגנבים האלה! ואם כבר עושים איתם עסקים, אז לבדוק כל חשבונית לעומק ולא לתת להם להתחמק עם הכסף שהם עושים על חשבוננו..

תחשבו שאם יש להם 100,000 לקוחות ומכל אחד מצליחים לגנוב בממוצע 15 שקל בחודש זה יוצא 1,500,000 שקל!!!!!!!! סכום מטורף לשים בכיס סתם ככה!!

פורסם

את הוריי הם 013 netvision חייבו מ-2013 בינואר (תאריך הניתוק יש לי עוד את המייל מאתר נתק ) ועד לחודש שעבר,

בלי לשלוח חשבונית לבית /מייל, למעשה בלי לתת שום שירות, סתם חייבו בטענה שמדובר בתקלה במערכת.

עליתי על זה במקרה בתדפיסי חשבון.

נתנו החזר אני צריך לבדוק שהוא בכלל מכסה את הסכומים שהם גבו בשנתיים ו10 חודשים.

פורסם

יותר מדי מוכר...

כל החברות היום נוקטות באותן טקטיקות (חברות שירותים וחברות מוצרים) - אם אתה נפעם ממש שגילית כאן - חכה שתראה מה חברות הביטוח עושות שלא לדבר על הבנקים.

זה נקרא שיטת מצליח - ועד שהמחוקק לא יקבע עונשי מאסר בפועל על בכירים בחברות החגיגה הזאת תימשך ותתעצם. הרי ברור לך שבמקרה הטוב מבחינתך תקבל את כספך בחזרה - ובמקרה הכי רע מבחינת החברות הם ייגררו לתביעה ייצוגית (שממנה בד"כ מרוויחים בעיקר עורכי הדין).

הבעיה היא (תיכף תחשוב שאני חובב קונספירציות) - שהמחוקק ובעלי ההון הולכים טוב ביחד - ככה זה שמעשנים סיגר ומגלגלים וויסקי יקר בפה - ככה זה שבמדינה שלנו "חבר מביא חבר" וכל ישראל חברים - אחד עוזר לשני לדפוק את השלישי.

ככה זה שבמדינה שלנו (והנה הדיון מוסט לגמרי) משקיעים הון עתק במערכת הביטחון ולא במשטרה ובהגנת האזרח בחינוכו ובבריאותו. אתה "בוכה" על כמה מאות שקלים??? אם היית יודע כמה תקציב מערכת הביטחון מנופח ללא כל פרופורציה לגודל המדינה ולאיומים עליה (תקציב של עשרות מיליארדים - אבל מה בחורצ'יק שיוצא עם סכין לרחוב לא מסוגלים לעצור). יש לנו מלאן טנקים ומטוסים ומערכות לוויוניות ופצצות חכמות - אבל תסתכל מסביב כל האויבים המסורתיים שלנו או שהתפרקו (ע"ע סוריה ומצריים שלא לדבר על לבנון) או שפונים לנשק ולטקטיקות זולות ונמוכות שפוגעות פגיעה מוראלית אבל מבחינה אסטרטגית אינן מסוגלות להוות איום על קיומה של המדינה. אז למה תקציב הביטחון מופנה? אירן (כן אותו אויב "בדיוני" שנמצא ללא גבול איתנו ומרוחק מאוד - ושאם באמת היה רוצה היה יכול כבר לפני 10 שנים למחוק אותנו מהמפה גם ללא פצצת גרעינית).

תתעורר.

ולענייננו (כי כבר עואבות לי האצבעות מלהקליד...) אני כצרכן - דווקא מעלה על נס התנהגות הוגנת של חברות. הרי תלונות יש על כל אחד כמעט אז למה לא להעיר באור חיובי את מי שטוב.

יום מוצלח,

גבריאל

פורסם

כל הזעם הזה ואתה עדיין נשאר איתם?

למה לא לעבור לספק אחר? למה אתה מחכה, לפעם הבאה שהם יעקצו אותך ואז תצטרך לריב איתם על זיכוי?

פורסם
  • מחבר

ברור שאחרי החרטא הזאת אני ממש לא נשאר אצלם!

פורסם

בעיה שלך שאתה מספיק טיפש לעשות מנוי אצל Netvision. אל תהיה טיפש להבא.

פורסם

וגם, לעבור על חיובים באשראי \ בבנק פעם בחודש זה מאוד בריא.

תבטל כל חיוב שלא נראה לך, אח"כ תריב עם נותן השירות.

זו התנהלות צרכנית נבונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים