עבור לתוכן

מחשב לגימינג+כל הציוד ההיקפי(כולל מסך)-עד 9K

Featured Replies

פורסם

1.התקציב המקסימלי הוא 9K, יש לשים לב שהתקציב כולל עכבר, מקלדת, מסך וכל ציוד היקפי אחר ששכחתי כרגע.

א.יש לנסות ולחסוך, אבל לא עקרוני.

ב.לא ניתן לחרוג מהתקציב.

2.המחשב מיועד לגיימינג בעיקר, בנוסף לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים.

ב.מחשקים לדוגמה- the witcher 3, shadow of mordor, swtor

אני מעוניין שהרבולוציה תהיה גבוהה, שכן במשחקים אני נהנה בעיקר מהגראפיקה ומהסיפור, מכיווון שחלק ממטרת הנושא היא להחליט כמה להשקיע מהתקציב במסך אני לא יכול לומר עדיין מה הרבולוציה שלו.

3.יש צורך בכל הציוד היקפי, אני קונה מחשב מאפס ויש צורך בכל מה שמסביב-מסך, מקלדת, עכבר, אוזניות (במקום רמקולים) וכל ציוד נוסף שאני לא חושב עליו.

4.כנאמר מקודם, התקציב כולל הכל

5.אין צורך שהמחשב יהיה דומם, אבל דיף שלא ירעיש כמו מכונת כביסה.. מ1 עד 8- 4

6.לא מתוכנן אוברקלוק

7.יש צורך במערכת הפעלה windows 7 ומעלה, בנוסף לכך, יש להרכיב את המחשב בחנות.

8.אין העדפה לקנות את המחשב (או שאר האביזרים) בחנות מסוימת, אני גר בירושלים.

9.קניית המחשב מתוכננת בעוד חודש חודשיים, אם יש סיבה להמתין מעט יותר (או לשאול יותר קרוב לתאריך הקנייה) אשמח לשמוע.

10. אין בקשות מיוחדות למעט שחיבורי האודיו יהיו במקום נוח, שכן הם יחברו לאוזניות ולא לרמקולים.

11.לא מתוכנן שדרוג של המחשב

12.כמו שכתבתי כבר מקודם, אני קונה מחשב מאפס ומעוניין בין השאר לדעת כמה להשקיע בציוד היקפי ביחס למחשב עצמו, התקציב הכולל הוא 9K, ויש לדאוג לכך שגם המחשב וגם המסך יוכלו לעבוד עם הרבולוציה הטובה ביותר, שכן זה אחד הדברים החשובים לי ביותר.

אני לא מבין במחשבים (עד היום שיחקתי באקסבוס והשתמשתי במחשב לצורך גלישה באינטרנט בלבד) ואני לא מעוניין להסתבך יותר מדי עם הרכבה שלו או השגת מרכיבים ממספר חנויות, אני מעוניין לקנות ולקבל מוצר שלם, לחבר אותו לחשמל ולהתחיל לעבוד (או לשחק, במקרה שלי)

תודה מראש לעוזרים :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים