עבור לתוכן

פירמוט המחשב, בלעע.

Featured Replies

פורסם

KK, היום אני מזמין את כל החלקים מ-KSP ועם הרכבה של לוח ומעבד ושטויות אין לי בעיה אבלללל -

בחיים שלי לא פירמטתי את המחשב \: מודה באשמה. מישהו מוכן להסביר לי מה אני עושה מהרגע שאני עוד במערכת הפעלה עד לקטע שאני מכניס תדיסק של ווינדוס ואז זה קל :)

פורסם

בהנחה שאתה קונה גם הארד דיסק ולא משתמש בישן יש לך 2 אפשרויות:

1. אתה יכול להעלות תמחשב עם דיסקט הצלה שיעביר אותך למסך הדוס ושם תוכל פשוט לפרמט( format c: etc)

2. אם יש לך דיסק BOTABLE של WIN XP אז אתה יכול פשוט להעלות את המחשב דרך הCDROM ושם תוכל גם לפרמט ולהתקין ישירות את הוינדוס..

אישית אני הייתי מציע להשתמש ב2 האפשרויות: תעלה עם דיסקט הצלה פרמט את כל הכוננים ואז תעלה עם הסידירום ותתקין את הXP

אהה אבל עכשיו שאני מסיים לרשום את הת'רד הזה אני נזכר שאם זה הארד דיסק חדש אתה חייב לעשות גם PARTITIONS שאם זאת גם בעיה תרשום לי פה אני יסביר גם את זה

עריכה: שאני קורא שוב תת'רד שלך נראה לי שאתה משתמש בהארד דיסק הקודם שלך אז רק תטרך לפרמט את C ולהתקין וינדוס תוכל לעשות את זה בקלות דרך הדיסק התקנה של הXP

פורסם
  • מחבר

אני לא קונה אחד חדש, אני משתמש בישן, 40 ג'יגה שמחולק ל-C ו-D אתה יכול להסביר לי את התהליך שעושים על הרדיסק ישן?

פורסם

אני ירשום לך בהודעה חדשה כי עשיתי קצת בלאגן בהודעה הקודמת:

אז ככה אחרי שגיבית את כל מה שאתה רוצה לD אתה פשוט נכנס לביוס ומעביר את הBOT של המחשב לCDROM..

אחרי שהמחשב הגיע למסך הכחול הזה של התקנת הXP יש לך שם את כל האפשרויות תבחר באפשרות להתקין את הוינדוס בC הוא יתריע לך שיש שם כבר וינדוס תגיד שזה בסדר ואז הוא יוביל אותך למסך שם תבחר בFormat partition using FAT file system

או איזה סוג סיסטם שאתה רוצה...אחרי זה אתה תראה שהוא מפרמט לך את C וישירות ממשיך להתקנת הWINDOWS ומשם אני מאמין שאתה כבר מכיר את הסידור...

תתחדש ;)

פורסם
  • מחבר

אני ירשום לך בהודעה חדשה כי עשיתי קצת בלאגן בהודעה הקודמת:

אז ככה אחרי שגיבית את כל מה שאתה רוצה לD אתה פשוט נכנס לביוס ומעביר את הBOT של המחשב לCDROM..

אחרי שהמחשב הגיע למסך הכחול הזה של התקנת הXP יש לך שם את כל האפשרויות תבחר באפשרות להתקין את הוינדוס בC הוא יתריע לך שיש שם כבר וינדוס תגיד שזה בסדר ואז הוא יוביל אותך למסך שם תבחר בFormat partition using FAT file system

או איזה סוג סיסטם שאתה רוצה...אחרי זה אתה תראה שהוא מפרמט לך את C וישירות ממשיך להתקנת הWINDOWS ומשם אני מאמין שאתה כבר מכיר את הסידור...

תתחדש ;)

תודה רק לא הבנתי, אני פשוט עושה ריסטרט מכניס ת'דיסק ומפעיל את המחשב? ו-D לא ימחק זה מובטח לי?

פורסם

יש לך רשימת פרטישנים

אתה מוחק אותו ויוצר אותו מחדש (הכל וירטואלית זה לא באמת קורה בזמן אמת)

ואז בוחר את הכונן סי החדש שיצרת בתור מקום להתקנה.. הוא ישאל אותך איך אתה רוצה לפרמט אותו אתה בוחר FAT32\NTFS בלי ה"קוויק"

ואז הוא יריץ את הפעולות שבחרת בערך 5-10 דקות..

בשאר הכוננים אתה לא נוגע.. אתה משאיר אותם כמו שהם.. וD נשאר בדיוק כמו שהיה

פורסם

ואיך כל זה קשור ל- פורום כללי ? :P

- מנהלים MOVE 8)

בהצלחה עם הפירמוט TermiNal.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים