עבור לתוכן

דרושה חוות דעת על מפרט באזור 8000 ש"ח כתחנת עבודה

Featured Replies

פורסם

שלום רב לחברי הפורם

אשמח לקבל חוות דעת והמלצות לשינוי על מפרט עבור תחנת עבודה (לא כולל ציוד נלווה)

המחשב כנראה ישב בסלון יחד עם ציוד מדיה ותקשורת אחרים בתוך ארונית עם פתח אוורור קטן ולכן

1. חשוב שיהיה כמה שיותר קטן (אבל יוכל להכיל לאופציה עתידית כרטיסי מסך, HD וכדומה)

2. חשוב שיהיה כמה שיותר שקט

3. יש לי רשת תקשורת קווית Giga על CAT6 עם NAS של 9Tb כך שאין לי בשלב זה צורך בנפח איחסון גדול על התחנה ובנוסף יש לי HD נוסף WD BLACK ממחשב ישן אחר שאוכל לחברו

4. המחשב בשלב ראשון ישמש כתחנת עבודה להעלות מחשבים וירטואלים ללא צורך בגרפיקה מסובכת ולכן אין צורך בשלב זה בכרטיס מסך נפרד

5. חשוב לשמור על האופציה שהמחשב כן יוכל להפוך למחשב גימינג חזק (עם הוספת כרטיס מסך ואחסון)

6. חשובה היכולת לבצע Over Clock ברמה בסיסית (לדוגמה לזכרונות)

7. היות ואין לי כוונה להחליף מחשב כל שנה שנתיים ברצוני לשמור על כמה שיותר יכולות (features) לעתיד (ביחוד על לוח האם)

8. חשובה לי היכולת לחברו לטלויזיה גדולה וברזולוציה גם של 4K ולמערכת סטאריו (reciver) עם אופציה לשמיעת קול באיכות טובה+

אשמח להערותכם

המפרט:

מעבד i7-6700 Skylake Quad core CPU - 3.4 GHz

לוח אם Z170-DELUXE - ASUS

זיכרון HX428C14SBK2-16 - HyperX 32GB (4x8GB) DDR4 2800Mhz CL14 - 1.35V - 288Pin - XMP HyperX Savage Black

אחסון MZ-7KE512BW - Samsung 512GB SATA3 6GB - 850 Pro Series או

Intel 480GB SSD 730 Series Sata III 2.5 Inch

מארז CC-9011030-WW - Corsair Corsair Carbide Series Air 540 ATX Cube Computer Case

ספק X-1050 - Seasonic 1050W - 80PLUS Gold Certified - Modular Cabling - Patented DC Connector Module with Integrated VRM - Seasonic hybrid Silent Fan Control - Sanyo Denki San Ace Silent Fan - Active PFC - Gold Plated Terminals - Universal AC Input - 2 8pin CPU connectors - 6 8pin PCIe connectors

או

ספק כח אקטיבי ומודולארי Seasonic 650W 80+ Gold X-650

קרור CW-9060014-WW - Corsair Hydro Series™ H110 280mm Extreme Performance Liquid CPU Cooler

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים