עבור לתוכן

דיסקים בחוץ ענן ופלאש בפנים

Featured Replies

פורסם

הוא לא דיבר על דיסק אופטי?

פורסם

גם אני חשבתי...

בכל מקרה... ההארד דיסק לא יעלם אלא אם באמת הSSD יעקוף אותו בכל הפרמרטים.

יש גם חידושים בהארד דיסק, אבל בהחלט ייתכן ויום אחד הוא יעלם.

עשר שנים... אני מודה שאני אישית לא מסוגל לדמיין מה יהיה בעוד עשר שנים... זה המון זמן! יכולים להיות אוליי מחשבים קוואנטים ולך תדע מה בעוד עשר שנים...

הביצועים של ההארד דיסק כנראה פחות טובים משל הSSD, אבל כל עוד המחיר פר GB של ההארד דיסק יותר זול, הוא ישרוד.

פורסם
לראשון שכתב KAKADU999 את האמת גם הHDD יעלם אבל זה יקח יותר זמן תראה לפני המון שנים שזה לפני הצונמי שהעלה את המחירים היו המון חברות לHDD שמכרו 1TB בין 300-400 שקל, לפני שנתיים נשארו 2 חברות בלבד המחיר של ה2TB היה 390 שקל גם היום לא השתנה המחיר. מה שכן יש 4TB 7200fpm עולה בדיוק 1,290 פער עצום בין 2TB ל4TB זה פער של יותר מפי 3.3 מהמחיר שבנפח זה פי 2. שלא לדבר על 8TB שאין במהירות 7200 סל"ד.

לאומת הSSD שיש לו מלא חברות ושההתקדמות שלו הרבה יותר מהירה פעם לפני 5 שנים הSSD הזול פר נפח היה בנפח 60GB-64GB לפני פחות משנה כולם החליפו את ה128GB ב256GB כך שאני רואה את ה1TB בין בPCI-E ובין בSATA4 עוקף את הHDD ואנשים לא יקנו יותר HDD ורק יקנו SSD בעוד נגיד 10 שנים נגיד.

רוצה סיפור עצוב? קונסולות "הדור הבא" עדיין משתמשות ב-HDD של 5400 RPM.

דיברו כבר על דגם חדש של PS4 שאמור לשדרג את המעבד, שיבוא גם עם HDD של 5400 RPM. (למקרה שתגידו שדגם HDD זה נובע ממחיר).

אז הכוונה שלי שכל עוד קונסולות הביתיות תופסות נתח שוק גבוהה, ה-HDD לא קרוב להיעלם מהרדאר.

פורסם
  • מחבר

1) זה נושׂא אחר אבל אני יותר מכיר שחקני PC מאשר שחקני (GAMERS) קונסולות ניסיתי ונתתי להרבה שחקנים לשחק או בשלט של הקונסולות (במשחק street fighter x tekken ובPC) או במקלדת ובעכבר והם העדיפו את העכבר והמקלדת (יכול להיות בגלל שזה בPC).

2) אין לי מושג למה הם משתמשים בHDD איתי כל כך ואולי הסטנדרט ירד ל5400 סל"ד אחרי ש10,000 ו15,000 ירדו מהשוק בגלל הSSD אבל מתי שהוא אולי יותר ממה שרשמתי כולם ישתמשו בSSD.

אם הייתי שואל אנשים פה בפורום אם הם היו ממליצים לי לקנות HDD במהירות 5400 סל"ד בשביל משחקים לא נראה לי שהם היו אומרים כן בטח

קונסולות "הדור הבא" עדיין משתמשות ב-HDD של 5400 RPM.

.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים