עבור לתוכן

למה לא מביאים ניידים דור 6 (SKYLAKE) מדגמי HQ

Featured Replies

פורסם

אהלן, אני מחפש לשדרג את הנייד שלי, ואני חושב לקנות נייד עם ביצועים בכיוון של מעבד I7. כמובן שאני רוצם דגם נייד מסוג HQ שמתאים לביצועים ולא את הדגם החסכוני U.

בדקתי באינטרנט והלכתי פיזית ל KSP ו IVORY ובאג וגיליתי שהדגמים המתקדמים ביותר של ה HQ שיש להם עומדים על דור 4!

שאלתי את בעל המוכר בבאג מה יש להם להציע אם גיימר מבקש לקנות מחשב עם ביצועים, והוא פשוט אמר לי שהוא יציע לו דור 4.

ממש אבסוד בעוד שכל העולם נהנה מדור 6 של מעבדי HQ אנחנו עדיין תקועים פה עם מעבדי דור 4, מילא היינו מדינת עולם שלישית הייתי מבין, אך לא כך המצב. איניני מומחה בעניין אך אם אם תשאלו אותי מדוע ישראל עדיין תקועה איי שם בדור 4 אז השערתי תהיה שהספקים פשוט מנסים להעיף את העודפים של הדורות הקודמים, והם פשוט לא ייבאו מעבדי אינטל דורות 5 או 6 עד שלא יסיימו את המלאי של מעבדי HQ דור 4.

האם יש למישהוא הסבר הגיוני למצב? ויותר חשוב מכך פתרון? אני פתוח לקבוצות רכישה אם יש הצעה של איזה מחשב עם ביצועים באופק מדור 6!

אשמח אם תעזרו!

פורסם

לא יודע למה אתה חושב שהמצב פה שונה בהרבה מחול. כנראה לא בדקת.

אפשר לספור על יד אחת את מספר הדגמים עם מעבדים מרובעים מדור 5 או 6. וגם אלו שזמינים הם של חברות שלא קיימות בארץ כמו למשל MSI.

שאר החברות עוד לא הוציאו מחשבים כאלו. ברגע שיצאו אל תדאג, אתה תראה אותם פה די מהר.

פורסם

כבר יש בארץ מכירות של מחשבי 6700HQ ובעוד כמה שבועות יהיה מבחר גדול יותר.

רק אל תחפש אותם בזאפ.

פורסם

ההשקה של Skylake וBroadwell היו פשוט בדיחה Broadwell נדחה כל כך הרבה זמן שבסוף השיקו שלוש מעבדים ועשו טובה וזה גם גרם לשיבושים בהוצאה של Skylake , אין מה לעשות יקח זמן עד שזה יכנס לשוק כמו שצריך.

חוץ מזה שגיימרים שלא אכפת להם מצריכת חשמל גם ככה לרוב בסוג הזה של מחשבים שגם ככה דורשים להיות מחוברים לחשמל 24/7 כדי לתפקד כמו שצריך ולעבוד יותר משתי דקות רצופות בלי למות ממחסור בחשמל מהסוללה לא יהיה בעיה ללכת על דור רביעי , כל עוד יש כרטיס גראפי חזק .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים