עבור לתוכן

כרטיס מסך ATI

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול להגיד לי איך כרטיס המסך הזה?

ATI Exo Pro R5 M330 2G

אני יודע שGFORCE נחשבים לטובים בשוק, אבל אני לא צריך כרטיס מסך משוגע.

העניין הוא האם שווה להשקיע עוד 300 ש"ח בשביל כרטיס המסך הזה לעומת הINTEL HD שהבנתי שהם דיי פשוטים...

זה המפרט הכללי של המחשב (אני רק לא יודע כמה GHZ המעבד), אשמח גם לדעת מה דעתכם לגבי מחשב כזה וכמה הוא אמור להיות שווה בש"ח (אני יודע שהוא בלי ווינדווס). תודה!!

תכונות

מותג:LENOVO

טווח מחירים:2000-3000שח

דגם:80E502CWIV

סוג מעבד:Intel Core i7

גודל מסך:15.6אינץ

נפח זיכרון פנימי:8GB

טווח משקלים:2-2.5 ק”ג

נפח דיסק קשיח:1TB

משקל החל מ-:2.5ק”ג

מערכת הפעלה:-

מבנה:NetBook

נתונים נוספים:

מסך 15.6"

זיכרון בנפח 8GB

מעבד Intel Core I7

כרטיס גרפי ATI Exo Pro R5 M330 2G

מערכת הפעלה FREE DOS

צג:

סוג מסך 15.6” high-definition (1366x768) display

מסך מגע ללא

מעבד:

סוג מעבד Intel Core I7-5500U

גרפיקה:

כרטיס גרפי ATI Exo Pro R5 M330 2G

זיכרון:

נפח 8GB

מהירות זיכרון 1600MHz DDR3L

חריצי זיכרון פנויים 1

חריצי זיכרון 2

קיבלות זיכרון מקסימלית 16GB

אחסון:

גודל דיסק 1TB

מהירות 5400rpm

מערכת הפעלה:

סוג FREE DOS

ממשקים:

חיבורים 1xUSB 3.0, 2xUSB 2.0, Audio Combo Jack (headphone and microphone), HDMI-out, VGA, RJ45

קורא כרטיסים 2in1 SD/MMC

קורא טביעת אצבע ללא

פורסם

חבל על הכסף. תשאר עם המובנה.

פורסם
  • מחבר
חבל על הכסף. תשאר עם המובנה.

כן? כרטיס המסך הזה לא שווה את התוספת? רק gforce?

ועוד משהו - יש הבדל מהותי בין המובנים? כי ראיתי שיש דגמים כמו intel hd 4400 או משהו בסגנון.

פורסם

זה לא קשור לGeforce או AMD , זה לא הבעיה כאן ,הבעיה שהכרטיסים ברמה הזאת של שתי החברות הם כל כך LOW END שתוספת הביצועים היא באחוזים כל כך מסכנים (אם בכלל) שזה לא שווה את צריכת החשמל והבעיות שמקבלים במעבר מכרטיס מסך מובנה לחיצוני בעבודה היומיומית של המחשב. וHD4400 זה ליבה ישנה יותר .

פורסם

הדגם של המחשב לפי זאפ עולה כ-3,000 ש"ח.

אם אתה מחפש כרטיס מסך חזק וזה הפרמטר העיקרי שמעניין אותך, אז זה יתאים טוב יותר במסגרת התקציב:

http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-15-6-HP-ab003nj-i5-5200U-4GB-500GB-940M/pi1OK15ab003nj?cfm=7e05afd1

קישור למבחני ביצועים כדי שתעשה תיאום ציפיות מול "חוזק" הכרטיס מסך ומה הוא מסוגל להריץ / לא להריץ טוב :

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-940M.138027.0.html

פורסם
  • מחבר
זה לא קשור לGeforce או AMD , זה לא הבעיה כאן ,הבעיה שהכרטיסים ברמה הזאת של שתי החברות הם כל כך LOW END שתוספת הביצועים היא באחוזים כל כך מסכנים (אם בכלל) שזה לא שווה את צריכת החשמל והבעיות שמקבלים במעבר מכרטיס מסך מובנה לחיצוני בעבודה היומיומית של המחשב. וHD4400 זה ליבה ישנה יותר .

ממש תודה לך!!

אז איזה דגש של המובנה מומלץ?

והאם לדעתך מפרט כמו שהצגתי (רק עם כרטיס המסך המובנה) יספיק לסטודנט להנדסת תוכנה, ואולי גם להריץ משחק כמו פיפא?

פורסם

הבדל בצריכת החשמל? מה חזרנו איזה 5 שנים בזמן?

כיום המעבדים בתצורתם הבסיסית באים עם כרטיס מסך מובנה באופן קבוע. בנוסף לכך יש מחשבים ששמים על הלוח אם כרטיס מסך נוסף חזק יותר (או חלש בשביל "הקטע").

ניתן להגדיר במחשב בצורה ידנית וכן אוטומטית מתי יכנס לפעולה כל אחד מכרטיסי המסך. בין אם בהפעלת משחק או תוכנה שדורשת כח עיבוד גרפי.

כך שבמצב יומיומי הליבה הגרפית המובנית במעבד עובדת ורק כאשר תופעל תוכנה/משחק שיוגדר בהגדרות המחשב (או באופן אוטומטי) יכנס לפעולה הכרטיס מסך החזק יותר.

פורסם

כן ,רק שלדחוף כרטיס גראפי חיצוני ,כמו הM330 שמביא ביצועים כמו המובנה שהוא אמור לשפר ועוד DDR3 ברוחב פס של 64 ביט שנשמע כמו בדיחה עצובה לכל הליבות הגראפיות איי פעם זה באמת בזבוז בחשמל כשהליבה הגראפית תעשה אותו דבר בפחות חשמל .

פורסם

נכון..

(או חלש בשביל "הקטע").

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים