עבור לתוכן

אני עושה אתחול ל-C וזה כותב שקבצים מסויימים לא אוחו. הבעיה שאין קבצים!

Featured Replies

פורסם

יום אחד אני עושה אתחול לכוננן-C אחרי שנגמר האתחול

הוא כותב לי שיש קבצים מסויימים שלא אוחו (כרגיל במחשב שלי :P) ובדרך כלל הם מקסימום 20-40 מגה איזה 2-3 קבצים.

אבל אחרי האתחול הזה הוא כותב לי 500 מגה, אז אני נכנס לכתובת שהוא רושם שהקובץ אמור להימצא:

Documents and Settings/Users/Local Settings/Temporary Internet Files/ושם הקובץ.

עכשיו עשיתי מאפיינים ל-Temporary Internet Files והוא שוקל 615 מגה!

נכנסתי לתוך התקיה וכל מה שיש בתוך התקיה לא שוקל יותר מ700K!! וכשאני עושה ניתוח אחרי אתחול אחד הוא רושם שצריך לאחות את-C.

וכנראה בגלל זה המחשב נהיה איטי מאוד.

תודה לעוזרים מראש.

פורסם

איתחול = format

אני מאמין שלא לזה התכוונת

בשביל לראות את כל התוכן של התיקיה אתה צריך לאפשר הצגה של קבצים מוסתרים וקבצי מערכת (שתי הגדרות נפרדות).

אבל אתה יכול פשוט לרוקן את כל התיקיה באפשרויות האינטרנט -> מחיקת קבצים (תסמן גם למחוק תוכן לא מכוון).

ולא צריך לאחות את הכונן בכזו התלהבות, זה טוב אבל אין טעם להילחם שכל הקבצים עד האחרון יהיו מאוחים כי זה ממילא לא יחזיק מעמד.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! ;)

עזרת לי מאוד, עכשיו הוא אומר לי שכבר אין צורך לאחות את הכוננן

ושוב תודה רבה. ;)

וגם נראה לי שהמחשב חוזר לעצמו.... 8)

פורסם

אז באמת כדאי לא להתבלבל בין איחוי לאתחול.

לגבי Temporary internet files, לא יעזור לך לראות קבצים מוסתרים או מערכת, כי windows מתייחס לתיקיה הזאת בצורה שונה מתיקיות אחרות ולא יראה לך את התוכן שלה כל עוד אתה מנסה לבדוק לגבי ה-user שאיתו אתה עובד כרגע. מה שכן כדאי לעשות זה להכנס ל- internet options בלוח הבקרה ולהוריד את הגודל המקסימלי שהקבצים האלה יתפסו לך. אם יש לך אינטרנט מהיר, 50 מגה זה די והותר.

איחוי של הדיסק לעולם לא יצליח לאחות את כל הקבצים, מאחר ויש קבצים שהם בשימוש ב-windows ואי אפשר להזיז אותם תוך כדי שהמערכת הפעלה עובדת. למשל - קבצי ה-MFT אם אתה משתמש ב-NTFS או קובץ הזכרון הוירטואלי. בשביל לאחות ממש כל קובץ, אתה יכול להשתמש בתוכנה חיצונית כמו Perfect Disk. התוכנה הזאת (ותוכנות דומות) פשוט מאפשרת לך לעשות איחוי לפני שמערכת ההפעלה עולה וכך לאחות ממש את כל הקבצים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים