פורסם 2015 באוקטובר 910 שנים הדור הרביעי לטאבלט של מיקרוסופט הוא קומפקטי עוד יותר, מגוון ועוצמתי. האם הוא גם סוף סוף יהיה רלוונטי עבור הישראלים? לא בטוח לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-surface-pro-4-הוא-טאבלט-משוכלל-יקר-ומופלא/
פורסם 2015 באוקטובר 910 שנים מחבר לא. המקלדת כאמור גם נמכרת בנפרד (וביוקר, יחסית) ונחשבת כחלק אופציונלי בלבד - ולא כמשהו אינטגרלי למכשיר.
פורסם 2015 באוקטובר 910 שנים בכל הסרטונים/סקירות היא מוצגת כחלק אינטגרלי... הטעיה צרכנית טיפוסית.למישהו יש מושג מה המשקל/עובי הכולל?
פורסם 2015 באוקטובר 910 שנים תודה... Dimensions 11.60 in (295 mm) x 8.50 in (216 mm) x 0.19 in (4.65 mm) Weight 0.64 lbs (292 grams) טיפה יותר מק"ג בעובי של 1.1 ס"מ. NICE נערך 2015 באוקטובר 910 שנים על-ידי tmpusr
פורסם 2015 באוקטובר 1010 שנים זה טאבלט לטיפשים שרוצים להיפרד מהכסף שלהם.יש מקום לטאבלט X86 עם ווינדוס ועם ביצועים חזקים אבל הטאבלט הזה סתם יקר והביצועים בטח ממש לא פרקטיים.עצם העובדה שלטאבלט הזה יש מאוור בפנים מראה לך שהביצועים שלו אף פעם לא יכולים לעבוד ב100% הספק יותר מכמה שניות בודדות(כמו בהרבה לאפטופים).בכלל טאבלט עם מאוורר נראה קצת מגוחך.הלכו על שיטת הBRUTE FORCE בשביל לדחוף כמה שיותר SPEC שלמעשה לא מועילים בכלל בגלל המגבלות האחרות שלהפ.אבל אוליי אני טועה, אוליי המאוור בכלל לא מורגש כשאתה מחזיק את הטאבלט, ואוליי הביצועים טובים והטאבלט לא מתחמם בטירוף כשאצה מקשה עליו.כאילו, תחשבו בשביל מה זה טוב מעבד כל כך עוצמתי אם ברגע שאתה מנצל אותו בהספק גבוהה כל הטאבלט שלך מתחמם או שאחריי כמה שניות הוא מוריד לך את הביצועים בגלל שהוא התחמם יותר מדי...זה נראה לי בעיקר מסחטה של כסף...
פורסם 2015 באוקטובר 1210 שנים לכל מכשיר יש את הנישה שלו:כח עיבוד ומקלדת - מחשב ניידקריאת מסמכים, משחקים קלים - טאבלטשיחות טלפון ושרות הודעות - סמארטפוןאפשר לנסות לשלב ביניהם כמו במערכת הסגורה של אפל, מכשיר של 2 ב-1 לא כ"כ הצליח בעבר
פורסם 2015 באוקטובר 1210 שנים זה טאבלט לטיפשים שרוצים להיפרד מהכסף שלהם.יש מקום לטאבלט X86 עם ווינדוס ועם ביצועים חזקים אבל הטאבלט הזה סתם יקר והביצועים בטח ממש לא פרקטיים.עצם העובדה שלטאבלט הזה יש מאוור בפנים מראה לך שהביצועים שלו אף פעם לא יכולים לעבוד ב100% הספק יותר מכמה שניות בודדות(כמו בהרבה לאפטופים).בכלל טאבלט עם מאוורר נראה קצת מגוחך.הלכו על שיטת הBRUTE FORCE בשביל לדחוף כמה שיותר SPEC שלמעשה לא מועילים בכלל בגלל המגבלות האחרות שלהפ.אבל אוליי אני טועה, אוליי המאוור בכלל לא מורגש כשאתה מחזיק את הטאבלט, ואוליי הביצועים טובים והטאבלט לא מתחמם בטירוף כשאצה מקשה עליו.כאילו, תחשבו בשביל מה זה טוב מעבד כל כך עוצמתי אם ברגע שאתה מנצל אותו בהספק גבוהה כל הטאבלט שלך מתחמם או שאחריי כמה שניות הוא מוריד לך את הביצועים בגלל שהוא התחמם יותר מדי...זה נראה לי בעיקר מסחטה של כסף...חרטטן, עוד עלולים לקחת את הדברים שלך ברצינות. אין לך מושג על מה אתה מדבר, תתנסה במכשיר ואז תחזור לכתוב כאן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.