עבור לתוכן

מפרט גיימינג כבד

Featured Replies

פורסם

למרות שכבר דיי סגרתי על מפרט , ניתן עוד הזדמנות לפורום , אני מעתיק את תכולת האשכול הקודם שפתחתי אבל עם כמה שינויים קטנים

אז ככה שמעתי על הפורום הזה שהוא קטלני בכל הקטע הזה של בקשות מפרטים אז בואו נראה מה אתם שווים

:xyxthumbs:

לאחרונה קיבלתי בוא נגיד " יד פתוחה " בקניית מחשב עקב אירוע מסויים.

יש לי בעיה אחת , אין לי מושג איפה הגבול!

אני רוצה מחשב אש , הכול על אולטרה לפחות כמה שנים טובות וגם שיוכל לצלם לי סרטונים תוך כדי , רציתי לתת ניסיון לערוץ יוטיוב של כל מיני דברים.

בוא נגיד שהתקציב הוא.. 12 אלף ככה יש אפשרות לחרוג אבל לדעתי זה בערך הגבול.

עוד משהו , אני רוצה גם המלצה למסך כי ראיתי שיש הרבה אפשרויות במיוחד עם כניסת טכנולוגיית ה 4K חזק לשוק אז גם בזה אני צריך עזרה .

המליצו לי על כרטיס GTX 980TI , ראיתי את המחיר והייתי קצת המום כי לא קניתי כרטיס כזה בחיים אבל אם אפשר לבנות איתו משהו בגדר התקציב אז יהיה מעולה , או שאתם ממליצים על כרטיס אחר אני בקושי מבין בזה.

חוץ מזה תתפרעו

;)

ולהלן הטופס :

1. מה התקציב המקסימאלי? 12000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , צילום משחקים (תגידו אם צילום משחקים דורש בוכטות אז נשים את זה בצד)

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). צילום משחקים עם Xsplit , אני עובד גם ב Photoshop לפעמים

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Star wars Battlefront , Need for speed 2015 , Battlefield 4 אבל שיריץ על הכי גבוה משחקים בסגנון לעוד כמה שנים לפחות

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 21 אינץ' 1920x1080 אבל בעקרון אני הייתי רוצה גם מסך חדש כנראה 4K כי הוא כבר ישן

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות +

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ציוד הקפי סגרתי כבר

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מחשב מ - 0 חדש אני צריך הכול

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 , לנסות אבל אשמח אם תציינו מה ההבדלים במחיר בין ממש שקט לקצת רועש יותר

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אני לא ממש יודע איך לעשות את זה , אז לי אין את זה בתוכניות לא , אשמח להסבר קטנטן גם על זה

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אני כנראה אבקש הרכבה בחנות , מערכת הפעלה לא , אני אוכל לבדוק בעצמי אם אצטרך

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP בבקשה , הכי נוח לי

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? באזור הכעוד חודש

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).אשמח לכמה שיותר חיבורי USB ,כל השאר לא מבין כל כך חח

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?לא מתוכנן שדרוג עתידי

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: ברור שמסך 4K אני הכי אעדיף אבל ארצה להיות בתוך התקציב , אם יש אפשרות ל 4K עם חריגה אשמח אם תציינו

תודה רבה מראש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים