פורסם 2015 בספטמבר 2910 שנים אהלן, אני מתלבט בין 3 מחשבים ללימודי הנדסת חשמל ומדעי המחשב.את המחשב אקנה באילת מחר או ביום שישי.המחשבים הם: Toshiba Satellite Z30-B-10CAsus ZenBook UX305LA-FB003HDell Inspiron 13 7000ההתלבטות העיקרית שלי היא בין ה Dell ל- Toshiba.לגבי ה Asus אני לא כלכך בטוח בגלל הרזולוציה הגדולה, שיכולה להיות בעייתית בתכנות.טבלה עם המפרטים ומחירים: [ATTACH=CONFIG]9663[/ATTACH]אשמח לעצה או שניים בנוגע למחשבים הללו.מטרות המחשב: לימודי הנדסה, מולטימדיהמסך בגודל 13.3" FULLHD ומעלה, IPS, לא משנה מט או מבריקמשקל רצוי: עד 1.6KGהאם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 6 שעות.כונן SSD 256GB ומעלהעם רישיון לוינדאוס
פורסם 2015 בספטמבר 2910 שנים היי, ברשותי asus ux31a. ולפי מה שהבנתי ux305 זה גלגול מתקדם שלו. אני די ממליץ עליו.בנוסף קראתי עליו בזמנו ביקורת מאוד מחמיאה, למרות שזה לדגם עם המעבד החלש core m.לביקורתדרך אגב, גם אם הטושיבה היה המחשב הכי טוב בעולם לא הייתי קונה רק בגלל שהוא שנתיים אחריות ולא שלוש..נ.ב.אינטל לאחרונה הוציאו את הדור השישי של המעבדים שלהם(skylake). המחשב הולך לשרת אותך בכמה שנים הבאות. אולי שווה לך לחכות קצת, שיקול שלך. נערך 2015 בספטמבר 2910 שנים על-ידי skyfire
פורסם 2015 בספטמבר 2910 שנים מחבר היי, ברשותי asus ux31a. ולפי מה שהבנתי ux305 זה גלגול מתקדם שלו. אני די ממליץ עליו.בנוסף קראתי עליו בזמנו ביקורת מאוד מחמיאה, למרות שזה לדגם עם המעבד החלש core m.לביקורתדרך אגב, גם אם הטושיבה היה המחשב הכי טוב בעולם לא הייתי קונה רק בגלל שהוא שנתיים אחריות ולא שלוש..נ.ב.אינטל לאחרונה הוציאו את הדור השישי של המעבדים שלהם(skylake). המחשב הולך לשרת אותך בכמה שנים הבאות. אולי שווה לך לחכות קצת, שיקול שלך.המחשב אמורים להתחיל לצאת בסוף השנה-תחילת 2016, עד שיגיעו לארץ ועד שהמחירים יהיו נורמלים ייקח המון זמן, אז פחות רלוונטי.אני חושב שאלך על הדל בסופו של דבר.. אם אני משווה אותו לטושיבה, חוץ מענין המשקל והמסך (מט) שבולטים לטובת הטושיבה, המעבד עדיף, יש 3 שנים אחריות והוא עולה פחות.אם יש לכם הצעות אחרות או משהו להוסיף אשמח לשמוע. נערך 2015 בספטמבר 2910 שנים על-ידי ido-nava
פורסם 2015 בספטמבר 2910 שנים אני הייתי הולך על הטושיבה, הוא מנצח כמעט בכל פרמטר ועולה רק 100 ש"ח יותר.מסך מט, קל יותר, איכות בנייה וסוללה, מגוון חיבורים.לגבי הדל, התלוננו פה בעבר שהמאוורר שלו מרעיש בצורה מוגזמת וזה גם נכתב בחלק מהביקורות. תבדוק לגבי זה.יש לך כאן ביקורת מפורטת לגבי כל אחד מהדגמיםhttp://www.notebookcheck.net/Dell-Inspiron-13-and-Inspiron-13-Special-Edition-Convertible-Review.141719.0.htmlhttp://www.notebookcheck.net/Toshiba-Satellite-Z30-B-Notebook-Review.145240.0.htmlשים לב שהביקורת על הטושיבה נכתבה על הדגם ברזולציית 1366X768. חוץ מהעניין הזה אין הבדל. נערך 2015 בספטמבר 2910 שנים על-ידי ggg123
פורסם 2015 בספטמבר 2910 שנים יש לי את הדל והוא מכשיר מעולה בסה"כ. אין לי תלונות על רעש. למעשה, בשימוש רגיל (לא גיימינג נגיד, אבל הוא גם לא מיועד לכך) אי אפשר לשמוע בכלל שהוא עובד.מה שכן, בשימוש כבד הוא די מתחמם.אם יש לך עוד שאלות עליו, אתה מוזמן לשאול...התוספת של הרזולוציה באסוס יכול להיות שימושי מאוד. למה זה צריך להפריע בתכנות?
פורסם 2015 בספטמבר 3010 שנים הדגם של האסוס הנ"ל מגיע עם מעבד i7,8gb ram, מה שכן לא הצלחתי למצוא ביקורת לדגם זה ספציפיאני הייתי שוקל לקחת אותו אם לא הייתי מחכה לskylake/xps 13 נערך 2015 בספטמבר 3010 שנים על-ידי lmntrix
פורסם 2015 בספטמבר 3010 שנים מחבר הבנתי מפוסטים קודמים שהרבה תוכנות לא מתואמות לרזולוציה הגבוהה של האסוס ומכאן, התצוגה מאוד מאוד קטנה. צריך להתעסק הרבה עם שינוי DPI של מערכת ההפעלה וגם זה לא מפתיח פתרון יעיל..
פורסם 2015 בספטמבר 3010 שנים חשבתי שאמרו שwindows 10 בא לתקן את כל זהזה לא קשור למערכת הפעלה אלא לתאימות של התוכנות עצמן.זה דבר שאמור להסתדר בעתיד, אבל כרגע בהחלט עלול ליצור בעיות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.