עבור לתוכן

מפרט גיימינג כבד

Featured Replies

פורסם

אז ככה שמעתי על הפורום הזה שהוא קטלני בכל הקטע הזה של בקשות מפרטים אז בואו נראה מה אתם שווים :xyxthumbs:

לאחרונה קיבלתי בוא נגיד " יד פתוחה " בקניית מחשב עקב אירוע מסויים.

יש לי בעיה אחת , אין לי מושג איפה הגבול!

אני רוצה מחשב אש , הכול על אולטרה לפחות כמה שנים טובות וגם שיוכל לצלם לי סרטונים תוך כדי , רציתי לתת ניסיון לערוץ יוטיוב של כל מיני דברים.

בוא נגיד שהתקציב הוא.. 8 אלף ככה יש אפשרות לחרוג אבל לדעתי זה בערך הגבול.

עוד משהו , אני רוצה גם המלצה למסך כי ראיתי שיש הרבה אפשרויות במיוחד עם כניסת טכנולוגיית ה 4K חזק לשוק אז גם בזה אני צריך עזרה .

המליצו לי על כרטיס GTX 980TI , ראיתי את המחיר והייתי קצת המום כי לא קניתי כרטיס כזה בחיים אבל אם אפשר לבנות איתו משהו בגדר התקציב אז יהיה מעולה , או שאתם ממליצים על כרטיס אחר אני בקושי מבין בזה.

חוץ מזה תתפרעו ;)

ולהלן הטופס :

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , צילום משחקים (תגידו אם צילום משחקים דורש בוכטות אז נשים את זה בצד)

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). צילום משחקים עם Xsplit , אני עובד גם ב Photoshop לפעמים

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Star wars Battlefront , Need for speed 2015 , Battlefield 4 אבל שיריץ על הכי גבוה משחקים בסגנון לעוד כמה שנים לפחות

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 21 אינץ' 1920x1080 אבל בעקרון אני הייתי רוצה גם מסך חדש

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות +

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת גם צריך אבל לא יודע מה עדיף כ"כ הסתכלתי על כמה דגמים , מקלדת גיימינג , תמליצו אתם

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מחשב מ - 0 חדש

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 , לנסות אבל אשמח אם תציינו מה ההבדלים במחיר בין ממש שקט לקצת רועש יותר

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אני לא ממש יודע איך לעשות את זה , אז לי אין את זה בתוכניות לא , אשמח להסבר קטנטן גם על זה

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אני כנראה אבקש הרכבה בחנות , מערכת הפעלה לא , אני אוכל לבדוק בעצמי אם אצטרך

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP בבקשה , הכי נוח לי

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? באזור הכעוד חודש

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).אשמח לכמה שיותר חיבורי USB ,כל השאר לא מבין כל כך חח

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?לא מתוכנן שדרוג עתידי

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: ברור שמסך 4K אני הכי אעדיף אבל ארצה להיות בתוך התקציב , אם יש אפשרות ל 4K עם חריגה אשמח אם תציינו

תודה רבה מראש!

פורסם

טוב, לא בניתי יותר מדי מפרטים אבל אני יכול להציע משהו שלדעתי יהיה די חזק אבל הבעיה בדברים כאלה זה שזה מאוד תלוי בך מבחינת כל מני דברים שאני אציע.

קודם כל למפרט מKSP, מפרט חזק לאללה שהוא אבל לא משאיר לך תקציב לציוד היקפי/מסך ולא הכי future proof (מבחינת מעבד) כי ה980ti די אוכל את התקציב, אבל אני מסתמך על זה שכנראה לא תבצע אוברקלוק אז זה צריך להיות סבבה גם לסרטונים. ד"א לסרטונים אם אתה הולך עם NVidia יש לך את התוכנה ShadowPlay שהיא אדירה לצילום משחקים, מניסיון.

מעבד: Intel Core i7 4790

לוח אם: Asus H97 Plus

זיכרון: Corsair Vengeance LP 1600Mhz 2x8GB

כ. מסך: Gigabyte G1 Gaming GTX980Ti

קירור מעבד: Noctua NH-D15

מארז: Cooler Master N500

דרייב ראשי: Samsung 850 EVO 250GB

משני: Western Digital WD Black 2TB

ספק: Cooler Master V650 W 80+ Gold

זה יצא בערך 8500 שקל. כמה דברים שאתה צריך לחשוב עליהם:

זיכרון: אני אישית ממליץ על החנות פלונטר, קניתי מהם זיכרון של HyperX ולא רק שזה זול לאללה אצלהם הזיכרון הוא מצויין וגם את הבעיה שהייתה לי איתו הם פתרו יחסית בסדר וקיבלתי זיכרון חלופי (גם חלופי זמני עד שקיבלתי חזרה את שלי), זה יחסוך לך משהו כמו 50 שקל ל16gb מה HyperX Fury, ואתה מקבל עם זה כל מני דברים כמו נגיד חולצה עכשיו (היה לפני כמה זמן פאד לעכבר וכל מני כאלה אקסטרות).

מארז: לא הכי מת על המארז הזה למרות שהוא מצויין, אבל אם אתה רוצה באמת שקט (נחשב לאחד המארזים השקטים ביותר בשוק, לא שבכללי החלקים ירעישו ממש גם על full load) ומארז שנראה ממש טוב לדעתי כדאי לך להסתכל על ה Define r4, באייבורי למשל ב590 בלי חלון ו620 עם חלון.

עוד דבר- אני הזמנתי את המחשב שלי (חוץ מהזיכרון) דרך tms, לא היו לי בעיות והמחשב היה מורכב סבבה, אז ניסיתי לבנות דרכם מפרט:http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:13333:1/6:12974:1/2:14175:1/4:12472:1/3:13992:2/9:14881:1/20:12261:1/20:14575:1/

עוד הצעה: מבחינת להריץ משחקים והכל גם ה980 (בלי ti) יעשה עבודה מצוינת ויחסוך לך בערך 1000 שקל בלי קשר.

חוץ מזה לגבי ציוד היקפי: עם מקלדת ועכבר אתה יכול להגיע ליותר מאלף שקל בקלות אם אתה מחפש משהו ממש איכותי ונוח או שאתה מחפש משהו סבבה שיהיה שקט (למשל קניתי Logitech G502 ו corsair k60 שעלו ביחד יותר מ1000).אם אתה לא ממש מנוסה במקלדות מכניות אני אמליץ לך להימנע מזה אם אתה רוצה מקלדת זולה, אני יכול להמליץ על המקלדות של מייקרוסופט (ה wired series די טובה ונוחה ומאוד שקטה), לגבי עכבר ה razer Abyssus מצוין מניסיון.

לגבי אודיו בשביל סרטונים אם אין לך מיקרופון טוב (או Headset ברמה טובה) זה לא ילך טוב, אז אם אתה הולך רק על מיקרופון תסתכל על מוצרים של Blue למשל ה snowball שהוא "יחסית" זול או על הg340 של לוגיטק (headset) שיש להם איכות לא רעה בכלל לפי מה ששמעתי.

לגבי מסך תעזוב 4k ותברח עכשיו. כרגע זה סתם יקר ולא שווה את זה כי אתה משחק באיזה 60fps בלחץ ולא על ההגדרות הכי גבוהות וזה לא שווה את זה. חכה שזה יהיה יותר מיינסטרים עוד איזה שנה וחצי שנתיים. לכרגע אני יכול להמליץ לך על 1440p, לא מסכים ברמה של 4k אבל יותר טוב מה full HD 1080p. רובם מגיעים בגודל של 25 אינצ ומעלה והם יותר זולים. מצד שני בארץ הם יחסית יקרים, אני אישית מתכנן להזמין מאיביי מסך של חברה קוריאנית QNIX qx2710 שיעלה בערך 400 דולר כולל מכס, לדעתי זה די מציאה בהתחשב במחירים שלהם בארץ.

מקווה שעזרתי ומישהו יוכל לשפר את מה שכתבתי (חוץ מזה שקצת קשה לעשות סקירה כללית והכל על הרכבת למרות שהZF2 טלפון סוס)

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר
טוב, לא בניתי יותר מדי מפרטים אבל אני יכול להציע משהו שלדעתי יהיה די חזק אבל הבעיה בדברים כאלה זה שזה מאוד תלוי בך מבחינת כל מני דברים שאני אציע.

קודם כל למפרט מKSP, מפרט חזק לאללה שהוא אבל לא משאיר לך תקציב לציוד היקפי/מסך ולא הכי future proof (מבחינת מעבד) כי ה980ti די אוכל את התקציב, אבל אני מסתמך על זה שכנראה לא תבצע אוברקלוק אז זה צריך להיות סבבה גם לסרטונים. ד"א לסרטונים אם אתה הולך עם NVidia יש לך את התוכנה ShadowPlay שהיא אדירה לצילום משחקים, מניסיון.

מעבד: Intel Core i7 4790

לוח אם: Asus H97 Plus

זיכרון: Corsair Vengeance LP 1600Mhz 2x8GB

כ. מסך: Gigabyte G1 Gaming GTX980Ti

קירור מעבד: Noctua NH-D15

מארז: Cooler Master N500

דרייב ראשי: Samsung 850 EVO 250GB

משני: Western Digital WD Black 2TB

ספק: Cooler Master V650 W 80+ Gold

זה יצא בערך 8500 שקל. כמה דברים שאתה צריך לחשוב עליהם:

זיכרון: אני אישית ממליץ על החנות פלונטר, קניתי מהם זיכרון של HyperX ולא רק שזה זול לאללה אצלהם הזיכרון הוא מצויין וגם את הבעיה שהייתה לי איתו הם פתרו יחסית בסדר וקיבלתי זיכרון חלופי (גם חלופי זמני עד שקיבלתי חזרה את שלי), זה יחסוך לך משהו כמו 50 שקל ל16gb מה HyperX Fury, ואתה מקבל עם זה כל מני דברים כמו נגיד חולצה עכשיו (היה לפני כמה זמן פאד לעכבר וכל מני כאלה אקסטרות).

מארז: לא הכי מת על המארז הזה למרות שהוא מצויין, אבל אם אתה רוצה באמת שקט (נחשב לאחד המארזים השקטים ביותר בשוק, לא שבכללי החלקים ירעישו ממש גם על full load) ומארז שנראה ממש טוב לדעתי כדאי לך להסתכל על ה Define r4, באייבורי למשל ב590 בלי חלון ו620 עם חלון.

עוד דבר- אני הזמנתי את המחשב שלי (חוץ מהזיכרון) דרך tms, לא היו לי בעיות והמחשב היה מורכב סבבה, אז ניסיתי לבנות דרכם מפרט:http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:13333:1/6:12974:1/2:14175:1/4:12472:1/3:13992:2/9:14881:1/20:12261:1/20:14575:1/

עוד הצעה: מבחינת להריץ משחקים והכל גם ה980 (בלי ti) יעשה עבודה מצוינת ויחסוך לך בערך 1000 שקל בלי קשר.

חוץ מזה לגבי ציוד היקפי: עם מקלדת ועכבר אתה יכול להגיע ליותר מאלף שקל בקלות אם אתה מחפש משהו ממש איכותי ונוח או שאתה מחפש משהו סבבה שיהיה שקט (למשל קניתי Logitech G502 ו corsair k60 שעלו ביחד יותר מ1000).אם אתה לא ממש מנוסה במקלדות מכניות אני אמליץ לך להימנע מזה אם אתה רוצה מקלדת זולה, אני יכול להמליץ על המקלדות של מייקרוסופט (ה wired series די טובה ונוחה ומאוד שקטה), לגבי עכבר ה razer Abyssus מצוין מניסיון.

לגבי אודיו בשביל סרטונים אם אין לך מיקרופון טוב (או Headset ברמה טובה) זה לא ילך טוב, אז אם אתה הולך רק על מיקרופון תסתכל על מוצרים של Blue למשל ה snowball שהוא "יחסית" זול או על הg340 של לוגיטק (headset) שיש להם איכות לא רעה בכלל לפי מה ששמעתי.

לגבי מסך תעזוב 4k ותברח עכשיו. כרגע זה סתם יקר ולא שווה את זה כי אתה משחק באיזה 60fps בלחץ ולא על ההגדרות הכי גבוהות וזה לא שווה את זה. חכה שזה יהיה יותר מיינסטרים עוד איזה שנה וחצי שנתיים. לכרגע אני יכול להמליץ לך על 1440p, לא מסכים ברמה של 4k אבל יותר טוב מה full HD 1080p. רובם מגיעים בגודל של 25 אינצ ומעלה והם יותר זולים. מצד שני בארץ הם יחסית יקרים, אני אישית מתכנן להזמין מאיביי מסך של חברה קוריאנית QNIX qx2710 שיעלה בערך 400 דולר כולל מכס, לדעתי זה די מציאה בהתחשב במחירים שלהם בארץ.

מקווה שעזרתי ומישהו יוכל לשפר את מה שכתבתי (חוץ מזה שקצת קשה לעשות סקירה כללית והכל על הרכבת למרות שהZF2 טלפון סוס)

בהצלחה!

תודה רבה! שמעתי הרבה על ה SNOWBALL , אני אתלבט לגביו.

עוד שאלה , שכחתי לדבר על רמקולים , גם חשוב אני מתאר לעצמי , יש משהו מומלץ? אומנם יש לי אוזניות RAZER אבל לא נראלי אני אהיה איתם כל הזמן .. משהו לגיימינג ככה

והייתי רוצה גרסא יותר זולה , משהו באזור ה 5 אלף , אני מתאר לעצמי שיהיה עם כרטיס מסך אחר אבל זה בסדר , בקצרה אשמח לפרט אש ב 5000 רק ליתר בטחון כי אני באמת לא יודע מה התקרה שלי כל כך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים