עבור לתוכן

חוות דעת על מחשב שהרכבתי (מצורף שאלון )

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

אחרי שקראתי קצת על כל רכיבי החומרה השונים, ניסיתי להרכיב בעצמי מחשב שיתאים לצרכים שלי ..

צירפתי שאלון ובהמשך את המחשב שהרכבתי.. אשמח לחוות דעתכם עליו, ואם צריך / מומלץ לשדרג רכיב מסוים....

ובכללי האם הוא יעמוד בדרישות שלי ..

תודה מראש :)

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך בעלויות תמורות הבדלי ביצועים מינימלים... למה לא ...

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח ...

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל. מחשב שאוכל הלריץ עליון אפטר אפקטס, פרימייר, סוני וגאס, פוטושופ, בצורה נורמלית .. בקשר למשחקים, לא גיימר רציני אבל ההיתי רוצה שיריץ לי בטלפליד GTA5

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

סוני וגאס

אפטר אפקטס

פרימייר

פוטושופ

ברמת תדיר/כבד אני מניח..

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בטלפילד, GTA5 סימס 4.. NFS ,

י הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 22 אינץ, מתכוון לקנות מסך 4K בעתיד..

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא צריך שיהיה שקט ברמה מטורפת, אבל גם לא טרקטור ..

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, ווינדוס 10 והרכבה בחנות..

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אני גר בראשון.. אבל לא אכפת לי לנסוע קצת..

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב..

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). כן , כונן SSD שתותקן עלין המערכת הפעלה ותוכנות העריכה.. 120 GB לדעתי יספיק..

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אני מניח שארצה לשדרג אותו בעתיד.. אז כן.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

המחשב שבניתי

lrg16014.jpg

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray 1

מאוורר למעבד: קירור למעבד CoolerMaster Hyper 103 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H81I-PLUS LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1

זכרונות: זכרון למחשב Kingston HyperX FURY 8GB DDR3 1600Mhz CL10 1

כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GTX750 OC 1GB GDDR5 VGA DVI HDMI PCI-E 1

דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1

כונני SSD: כונן קשיח Corsair Force LS CSSD-F120GBLS-BK 120GB SSD Sata III MLC Retail 1

צורבי DVD: צורב פנימי Samsung Slim SN-208FB/BEBE DVD±RW x8 Sata OEM - צבע שחור 1

ספקי כוח: ספק כח אקטיבי Antec 550W 80+ VP550P 1

מארזים: מארז ללא ספק Antec GX505 Window Steel 1

מאווררים וגופי קירור: מאורר למארז Antec F29 120mm Led Silent 1

מע' הפעלה: מערכת הפעלה Microsoft Windows 10 Home Multilanguage OEM - לרכישה עם מחשב נייח KSP חדש בלבד 1

הרכבה: הרכבת מחשב שלם - מחלקים של קיי.אס.פי

מחיר החבילה: 4469 שקל

עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר

שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

פורסם

logo-dark.png

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים

אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

מעבד: 1449 ₪ - Quad Core i7 4790 3.6Ghz S1150

לוח אם: 379 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150

זכרון: 449 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8GB) Transcend DDR3 1600Mhz

כרטיס מסך: 679 ₪ - * מבצע חג * - Gigabyte R9 270X 2G WindForce3 OC 1050Mhz

דיסק קשיח: 360 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 120GB SATA III

דיסק קשיח: 269 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty

כונן אופטי: 85 ₪ - * מבצע * - Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE

באנדל (מארז + ספק): 469 ₪ - * מבצע * - Antec GX300 Window + FSP HYPER 500W 85 Plus BUNDLE

קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2

תוכנה: 449 ₪ - * חדש במלאי * - Windows 10 64 bit Hebrew

מחיר סופי: 4637 ₪ למזומן

4729 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

כרטיס מסך חזק בהרבה ממה שאתה בחרת במפרט שלך, 16 ג'יגה של ראם, לוח שמאפשר עד 32 ג'יגה של ראם, ובכללי הצ'יפסט יותר איכותי.

ובגבול החריגה שלך. גם אם תרצה להוסיף מספר מאווררים למארז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים