פורסם 2015 בספטמבר 2510 שנים מחבר אופס את האנטי וירוס של מאקפי מחקתי ממזמן. הנה התמונה : נערך 2015 בספטמבר 2510 שנים על-ידי לביא2112
פורסם 2015 בספטמבר 2510 שנים http://m.en.softonic.com/app/produkey תתקין את התוכנה הזו ותעתיק ממנה את הקוד של הביוס שלך אם זה נכשל תפנה לחנות שקנית לברר מה בדיוק מכרו לךכמובן תבחר הפעלת ווינדוס ואז תכניס את הקודותעדכן אם הסתדרת[emoji15] נערך 2015 בספטמבר 2510 שנים על-ידי tomegozi12
פורסם 2015 בספטמבר 2510 שנים מחבר http://m.en.softonic.com/app/produkey תתקין את התוכנה הזו ותעתיק ממנה את הקוד של הביוס שלך אם זה נכשל תפנה לחנות שקנית לברר מה בדיוק מכרו לךכמובן תבחר הפעלת ווינדוס ואז תכניס את הקודותעדכן אם הסתדרת[emoji15]איזה אחד להכניס:Product Name : Windows (BIOS OEM Key)אוProduct Name : Windows 8.1?אני צריך להכניס את ה Product Key ולא ה Product ID, נכון?
פורסם 2015 בספטמבר 2510 שנים מחבר נראה לי id זה אמור להיות קוד של הביוס ולא ווינדוסאני לא בטוח שהבנת אותי נכון, התוכנה נתנה לי 4 מוצרים:1. Windows 8.1 2. Internet Explorer3. (Windows (BIOS OEM Key4. Microsoft Office Professional Plus 2013בכל אחד מהמוצרים היא נתנה לנו את ה Product Key וגם Product ID, חוץ מהמוצר (Windows (BIOS OEM Key שבו היא רק נתנה את ה Product Key.עכשיו השאלה שלי היא מה אני צריך להכניס Product Key או Product ID וגם אז של מי, של Windows 8.1 או של (Windows (BIOS OEM Key?
פורסם 2015 בספטמבר 2510 שנים אני לא בטוח שהבנת אותי נכון, התוכנה נתנה לי 4 מוצרים:1. Windows 8.1 2. Internet Explorer3. (Windows (BIOS OEM Key4. Microsoft Office Professional Plus 2013בכל אחד מהמוצרים היא נתנה לנו את ה Product Key וגם Product ID, חוץ מהמוצר (Windows (BIOS OEM Key שבו היא רק נתנה את ה Product Key.עכשיו השאלה שלי היא מה אני צריך להכניס Product Key או Product ID וגם אז של מי, של Windows 8.1 או של (Windows (BIOS OEM Key?אוקיי ב 3 תעתיק את ה key של הביוס
פורסם 2015 בספטמבר 2810 שנים מחבר אוקיי ב 3 תעתיק את ה key של הביוס הכנסתי מחדש את הסיריאל קי ואני חושב שזה עבד, אין יותר הודעות על כך שהוא עומד להיגמר ואני גם לא מוצא את זה בהגדרות מחשב. 1. אתה מכיר דרך לברר אם זה אכן עבד? 2. אם אתקין וינדווס חדש פרוץ או שאפרוץ את האחד שיש לי זה יפגע באחריות? נערך 2015 בספטמבר 2810 שנים על-ידי לביא2112
פורסם 2015 בספטמבר 2810 שנים זה נראה בסדראתה הפעלת את ווינדוסולכן הוא לא מבקש שוב לגבי 2 לא ידוע לי אתה יודע פה זה פורום חוקי
פורסם 2015 בספטמבר 2810 שנים מחבר זה נראה בסדראתה הפעלת את ווינדוסולכן הוא לא מבקש שוב לגבי 2 לא ידוע לי אתה יודע פה זה פורום חוקיאוקיי, תודה על העזרה וסליחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.