עבור לתוכן

מעוניין לקנות מחשב נייד- צריך עזרה בהצעות למפרטים\מחשבים

Featured Replies

פורסם

שלום, אחרי התלבטויות החלטתי שעדיף לרכוש מחשב נייד למטרות לימודים וגיימינג מאשר נייח. מאחר ואני לא מבין גדול בעסק, רציתי לשמוע את דעתכם:

- כיצד נעים המחירים בניידים? האם למשל מחשב נייח למטרות דומות עם תקציב של 6,000 ש"ח שווה למחשב נייד בשווי 4,000 ש"ח (בגלל זה למשל אני לא בטוח לגבי התקציב שלי. אני לא רוצה להוציא מעבר לנדרש אם יש לי אפשרות לחסוך ולהבין קצת יותר לעומק את הדברים).

- הבנתי שחופש הבחירה של חומרת הנייד היא מוגבלת יותר מאשר נייח. במידה ובכל זאת זה אפשרי, אשמח להצעות של מפרטים או חברות ניידים איכותיות.

תודה מראש!

פורסם

ברמה העקרונית בדיוק ההפך.

מחשב נייד הוא יותר הרבה יותר יקר.

אם אתה מצפה לאותם ביצועים של נייח ב4000, נייד יעלה לך בסביבות 7-8 אלף.

כדי שתחליט מה בדיוק אתה רוצה(גודל - כמה אתה הולך להסתובב איתו על הגב. מה אתה לומד? האם יש לזה דרישות מיוחדות [למשל עריכה בתלת מימד], אילו משחקים ובאיזו רזולוציה וכן הלאה) וכמה אתה מוכן להשקיע.

נ.ב. יש הרבה מפרטים פה בפורום כך שאתה יכול לעבור על חלק מהם ולראות אם משהו מתאים, וכדי שתתאים את הפוסט לכללי הפורום.

עריכה: אישית מנסיון כסטודנט, מחשב נייד גיימינג זה אגדה - או נייד או גיימינג. היה לי מחשב 17 אינץ שהיה לי כבד מדי להסתובב איתו ואח"כ עברתי למחשב "14 שהיה מעולה אבל לא החזיק משחקים עם דרישות גבוהות ועלה כמו שני מחשבי גיימינג נייחים.

נערך על-ידי bjnhv

פורסם
  • מחבר

אני מתכנן ללמוד פסיכולוגיה, כך שאין ממש דרישות מיוחדות מהמחשב לגבי זה.

גודל ומשקל לא כל כך משנים לי. אני חושב שאני מעדיף מחשב בינוני (40X20 ס"מ)

לגבי רזולוציה, אני אנחש משהו כמו 1920X1080, כשהמשחקים ינועו בין סדרת bioshock, starcraft 2, watchdoogs, farcry 3 ובכלל משחקי פנטזיה/פעולה/אסטרטגיה/הרפתקאות (הז'אנרים האהובים עלי)

התקציב שלי הוא בערך 5,500-5,750.

פורסם
  • מחבר
ברמה העקרונית בדיוק ההפך.

מחשב נייד הוא יותר הרבה יותר יקר.

אם אתה מצפה לאותם ביצועים של נייח ב4000, נייד יעלה לך בסביבות 7-8 אלף.

כדי שתחליט מה בדיוק אתה רוצה(גודל - כמה אתה הולך להסתובב איתו על הגב. מה אתה לומד? האם יש לזה דרישות מיוחדות [למשל עריכה בתלת מימד], אילו משחקים ובאיזו רזולוציה וכן הלאה) וכמה אתה מוכן להשקיע.

נ.ב. יש הרבה מפרטים פה בפורום כך שאתה יכול לעבור על חלק מהם ולראות אם משהו מתאים, וכדי שתתאים את הפוסט לכללי הפורום.

עריכה: אישית מנסיון כסטודנט, מחשב נייד גיימינג זה אגדה - או נייד או גיימינג. היה לי מחשב 17 אינץ שהיה לי כבד מדי להסתובב איתו ואח"כ עברתי למחשב "14 שהיה מעולה אבל לא החזיק משחקים עם דרישות גבוהות ועלה כמו שני מחשבי גיימינג נייחים.

הבנתי. אני בכל זאת חושב שאפשר לקיים את השניים איכשהו, גם אם אתפשר על איכות גרפית בינונית.

היכן ניתן לבדוק לגבי מפרטי ניידים?

פורסם
שלום, אחרי התלבטויות החלטתי שעדיף לרכוש מחשב נייד למטרות לימודים וגיימינג מאשר נייח. מאחר ואני לא מבין גדול בעסק, רציתי לשמוע את דעתכם:

- כיצד נעים המחירים בניידים? האם למשל מחשב נייח למטרות דומות עם תקציב של 6,000 ש"ח שווה למחשב נייד בשווי 4,000 ש"ח (בגלל זה למשל אני לא בטוח לגבי התקציב שלי. אני לא רוצה להוציא מעבר לנדרש אם יש לי אפשרות לחסוך ולהבין קצת יותר לעומק את הדברים).

- הבנתי שחופש הבחירה של חומרת הנייד היא מוגבלת יותר מאשר נייח. במידה ובכל זאת זה אפשרי, אשמח להצעות של מפרטים או חברות ניידים איכותיות.

תודה מראש!

אני קונה בקרוב את המחשב הזה ולדעתי יש לו ביצועים כמו של נייח שעולה בין 5ל-6 אלף שקל.http://ksp.co.il/?uin33461

נערך על-ידי Michael Manasherov

פורסם
  • מחבר
אני קונה בקרוב את המחשב הזה ולדעתי יש לו ביצועים כמו של נייח שעולה בין 5ל-6 אלף שקל.http://ksp.co.il/?uin33461

הקישור לא מכיל משהו ספיציפי, לא הבנתי למה התכוונת...

זה ה- lenovo בתחתית העמוד?

נערך על-ידי hunted

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים