פורסם 2015 בספטמבר 2410 שנים היי, רציתי לברר משהו איתכם, יש לי מחשב נייד של אסוס (G73) והוא מגיע עם מערכת הפעלה מובנית בהארד דיסק שמגיע עם המחשב.החלטתי להחליף לא מזמן את ההארד דיסק המכני שמגיע עם המחשב ל-SSD. עכשיו אין לי את האפשרות להתקין מערכת ההפעלה דרך הריקברי יותר אז פניתי לאסוס בשביל לקבל דיסק של ווינדוס, כמו שהתמיכה של מיקרוסופט הורתה לי לעשות.אסוס אמרו לי שאם החלפתי הארד דיסק אני צריך לקנות מערכת הפעלה חדשה, אין אפשרות לקבל דיסק.השאלה היא האם זה נכון או שנפלתי על נציג אידיוט, כי זה ממש נשמע לי לא הגיוני...השיחה שלי עם נציג אסוס ישראל לפניכם:" שלום, זהו מרכז השירות המקוון של אסוס.שמי הוא Gilad. כיצד אוכל לסייע לך?16:11היי16:11שלום ליאור16:11ברשותי מחשב נייד של אסוס, החלפתי לו דיסק קשיח ואין באפשרותי להתקין יותר את מערכת ההפעלה דרך ה-recovery16:13אני צריך דיסק של מערכת ההפעלה ומיקרוסופט הפנו אותי אליכם בשביל לקבל את הדיסק16:13ניכנסת דרך F9 ?16:14אין באפשרותי להכנס דרך הריקברי כי החלפתי הארד דיסק, מערכת ההפעלה מובנת בתוך ההארד דיסק שמקבלים עם המחשב ולכן לאחר החלפתו לא ניתן יותר להכנס לריקברי.16:15המערכת הפעלה עצנה נמצאת רק בהארדיסק המקורי שרכשת איתו את המחשב16:17אם החלפת הארד דיסק זה דורש לרכוש מערכת הפעלה חדשה 16:18אתה יכול בבקשה לבדוק את העניין שוב, כי זה לא נשמע הגיוני שאם מישהו מחליט לשדרג במחשב שלו מדיסק מכני ל-SSD הוא צריך לקנות מערכת הפעלה חדשה.16:20אני סבור שיש לך טעות16:21אין טעות 16:21אז אם התקלקל לי ההארד דיסק אני צריך לקנות מערכת הפעלה חדשה בעצם?16:25לא16:25במידה והארדיסק מקולקול שולחים אותו למעבדה והיא דואגת לסדר את הכל16:25כל עוד המחשב באחריות16:25אבל היא לא תתן מפתח מוצר נוסף של וןינדוס16:25End of conversation 16:32
פורסם 2015 בספטמבר 2410 שנים 1. למה בכלל אתה צריך דיסק כשאפשר להוריד את ההתקנה באופן חוקי ומלא מהאתר של מיקרוסופט ולשים אותה על כונן USB - אתה רק צריך את הסיריאלי של הווינדוס.2. למה לא ביצעת שיכפול (CLONE) להארד דיסק ישירות לכונן הSSD? לא חסרות תוכנות כמו ACRONIS וכו' - היה חוסך לך את כל ההתעסקות הזאת.
פורסם 2015 בספטמבר 2410 שנים הנציג מדבר שטויותבכל מקרה, את ההתקנה תוריד כאמור מהאתר של מיקרוסופט.פשוט תתקין - המפתח הוא בביוס.
פורסם 2015 בספטמבר 2410 שנים מחבר 1. למה בכלל אתה צריך דיסק כשאפשר להוריד את ההתקנה באופן חוקי ומלא מהאתר של מיקרוסופט ולשים אותה על כונן USB - אתה רק צריך את הסיריאלי של הווינדוס.2. למה לא ביצעת שיכפול (CLONE) להארד דיסק ישירות לכונן הSSD? לא חסרות תוכנות כמו ACRONIS וכו' - היה חוסך לך את כל ההתעסקות הזאת.1. גם אני חשבתי ככה בהתחלה, אם תנסה להוריד את מערכת ההפעלה מהאתר של מיקרוסופט באמצעות המפתח שקיבלת עם המחשב, תקבל שגיאה שאומרת לך שזו גרסה של ווינדוס שמובנית במחשב ולכן ניתן להשיג עותק חוקי אך ורק מהיבואן/יצרן של המחשב.2. אם הייתי יודע שזה יהיה כזה סיפור הייתי עושה...
פורסם 2015 בספטמבר 2410 שנים מחבר omri איפה בביוס אני יכול למצוא את המפתח? וזה אותו מפתח שמוטבע על התחתית של המחשב כי אם זה כן זה לא יעבוד.
פורסם 2015 בספטמבר 2410 שנים א.אתה צריך להתקין את אותה גירסה של ווינדוס שהיתה לך ב.אחרי שהמערכת מותקנת יש תוכנה שמראה לך את הקוד של הביוס שלך כמו produkey ואז תכניס את הקוד שלך אם זה נכשל תתקשר למייקרוסופט כדי לאקטב מחדש שב להם על הווריד הם יעשו לךאצלי זה היה עם החלפת לוח אם והם הסכימו .אצלך זה רק דיסק קשיחאם אתה צריך עזרה תפנה אלי בפרטי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.