עבור לתוכן

בעיות עם התמיכה של אסוס בישראל :/

Featured Replies

פורסם

היי, רציתי לברר משהו איתכם, יש לי מחשב נייד של אסוס (G73) והוא מגיע עם מערכת הפעלה מובנית בהארד דיסק שמגיע עם המחשב.

החלטתי להחליף לא מזמן את ההארד דיסק המכני שמגיע עם המחשב ל-SSD. עכשיו אין לי את האפשרות להתקין מערכת ההפעלה דרך הריקברי יותר אז פניתי לאסוס בשביל לקבל דיסק של ווינדוס, כמו שהתמיכה של מיקרוסופט הורתה לי לעשות.

אסוס אמרו לי שאם החלפתי הארד דיסק אני צריך לקנות מערכת הפעלה חדשה, אין אפשרות לקבל דיסק.

השאלה היא האם זה נכון או שנפלתי על נציג אידיוט, כי זה ממש נשמע לי לא הגיוני...

השיחה שלי עם נציג אסוס ישראל לפניכם:

"

שלום, זהו מרכז השירות המקוון של אסוס.שמי הוא Gilad. כיצד אוכל לסייע לך?

16:11

היי

שלום ליאור

ברשותי מחשב נייד של אסוס, החלפתי לו דיסק קשיח ואין באפשרותי להתקין יותר את מערכת ההפעלה דרך ה-recovery

16:13

אני צריך דיסק של מערכת ההפעלה ומיקרוסופט הפנו אותי אליכם בשביל לקבל את הדיסק

16:13

ניכנסת דרך F9 ?

16:14

אין באפשרותי להכנס דרך הריקברי כי החלפתי הארד דיסק, מערכת ההפעלה מובנת בתוך ההארד דיסק שמקבלים עם המחשב ולכן לאחר החלפתו לא ניתן יותר להכנס לריקברי.

16:15

המערכת הפעלה עצנה נמצאת רק בהארדיסק המקורי שרכשת איתו את המחשב

16:17

אם החלפת הארד דיסק זה דורש לרכוש מערכת הפעלה חדשה

16:18

אתה יכול בבקשה לבדוק את העניין שוב, כי זה לא נשמע הגיוני שאם מישהו מחליט לשדרג במחשב שלו מדיסק מכני ל-SSD הוא צריך לקנות מערכת הפעלה חדשה.

16:20

אני סבור שיש לך טעות

16:21

אין טעות

16:21

אז אם התקלקל לי ההארד דיסק אני צריך לקנות מערכת הפעלה חדשה בעצם?

16:25

לא

במידה והארדיסק מקולקול שולחים אותו למעבדה והיא דואגת לסדר את הכל

כל עוד המחשב באחריות

אבל היא לא תתן מפתח מוצר נוסף של וןינדוס

End of conversation

16:32

פורסם

1. למה בכלל אתה צריך דיסק כשאפשר להוריד את ההתקנה באופן חוקי ומלא מהאתר של מיקרוסופט ולשים אותה על כונן USB - אתה רק צריך את הסיריאלי של הווינדוס.

2. למה לא ביצעת שיכפול (CLONE) להארד דיסק ישירות לכונן הSSD? לא חסרות תוכנות כמו ACRONIS וכו' - היה חוסך לך את כל ההתעסקות הזאת.

פורסם

הנציג מדבר שטויות

בכל מקרה, את ההתקנה תוריד כאמור מהאתר של מיקרוסופט.

פשוט תתקין - המפתח הוא בביוס.

פורסם
  • מחבר
1. למה בכלל אתה צריך דיסק כשאפשר להוריד את ההתקנה באופן חוקי ומלא מהאתר של מיקרוסופט ולשים אותה על כונן USB - אתה רק צריך את הסיריאלי של הווינדוס.

2. למה לא ביצעת שיכפול (CLONE) להארד דיסק ישירות לכונן הSSD? לא חסרות תוכנות כמו ACRONIS וכו' - היה חוסך לך את כל ההתעסקות הזאת.

1. גם אני חשבתי ככה בהתחלה, אם תנסה להוריד את מערכת ההפעלה מהאתר של מיקרוסופט באמצעות המפתח שקיבלת עם המחשב, תקבל שגיאה שאומרת לך שזו גרסה של ווינדוס שמובנית במחשב ולכן ניתן להשיג עותק חוקי אך ורק מהיבואן/יצרן של המחשב.

2. אם הייתי יודע שזה יהיה כזה סיפור הייתי עושה...

פורסם
  • מחבר

omri איפה בביוס אני יכול למצוא את המפתח? וזה אותו מפתח שמוטבע על התחתית של המחשב כי אם זה כן זה לא יעבוד.

פורסם

א.אתה צריך להתקין את אותה גירסה של ווינדוס שהיתה לך ב.אחרי שהמערכת מותקנת יש תוכנה שמראה לך את הקוד של הביוס שלך כמו produkey ואז תכניס את הקוד שלך אם זה נכשל תתקשר למייקרוסופט כדי לאקטב מחדש

שב להם על הווריד הם יעשו לך

אצלי זה היה עם החלפת לוח אם והם הסכימו .אצלך זה רק דיסק קשיח

אם אתה צריך עזרה תפנה אלי בפרטי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים