עבור לתוכן

עזרה ברכישת מחשב נייד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי מעט ברכישת מחשב נייד...אני מתחילל ללמוד באוניברסיטה הפתוחה וזקוק למחשב נייד.אני בור בתחום ולכן צריך את עזרתכם. מטרת מחשב:שימושים בסיסיים(אופיס וגלישה)סרטים(מאיפה מומלץ להוריד סרטים באיכות טובה שלא יציפו את המחשב בבאגים)?ומוזיקה.באופן כללי אני רוצה מחשב ברמה שאינה בסיסית וחשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מעוצב יפה או צבעוני(אדום/כתום/כחול/צבע אחר)תקציב 3500-4500במקרה שהמחשב שווה באופן יוצא דופן את המחיר אז עד 5k.גודל מסך:לא קטן מידי 13 ומעלה עדיפות ל15חיי סוללה:לפחות 5 שעות(לא סוללה חלשה)יציאות מיוחדות:HDMI(לחבר לטלויזיה)כמה יציאות usb(אפשר לחבר רמקולים?(אני מאוד אוהב לשמוע מוזיקה דרך המחשב וחשוב לי שאיכות השמע לא תהיה גרועה)מעבד:כמה שיותר חזקi5 לפחות עדיפות לi7כונן קשיח:עדיפות לssdאחריות:סופר חשוב אחריות יבואן 3 שנים ואם אפשר גם אחריות בינלאומית זה בונוס ואם יש מחשבים שניתנים לשדרוג זה גם סוג של בונוס.עדיפות לחברה:Asus/Dell אבל אם יש מחשב מומלץ שעונה על הקריטריונים של חברה אחרת זה גם סבבה(lenovo/toshiba)רזולוציה:מעדיף יותר מבסיסית...אבל כבר הצצתי בכמה מפרטים של מחשבים שהרזולוציה בסיסית וחוץ מזה המחשבים נראו לי מתאימים לפי מה שקראתי באינטרנט.כמות זיכרון:סטנדרטית...יכול גם להתפשר על מעט פחות.כרטיס זיכרון:עדיפות לכרטיס טוב שאוכל לראות סרטים באיכות טובה nividia geforce או משהו מקביל באיכות טובה.סורי על החפירות המוגזמות ותודה גדולה לעונים!!שכחתי להתייחס המחשב מיועד להרבה שעות גלישה לכן גם אצטרך כרטיס רשת טוב (לא מבין בזה כלום)בעיקר כזה שיתחבר בקלות באמצעות wifiויספק חוויית גלישה טובה ומהירה.אשמח מאוד להמלצות.תודה

נערך על-ידי Amiram Adi

פורסם

תבדוק את זה

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16102

זה מתאים לצרכים שלך מעל ומעבר זה עם מעבד i7 מסך 1080P וכרטיס מסך nvidia 920m

נערך על-ידי מקסים מיכייב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים