עבור לתוכן

עזרה בקניית מחשב - גיימינג עד 4,000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אהלן, אני מחפש לקנות מחשב בתקציב של עד 4,000 ש"ח אם אפשר להגיע ל-3,500 גם מצוין (לא צריך מסך).

המחשב אמור להיות למטרת גיימינג, סרטים ומוזיקה מה שאומר דגש גם על כרטיס מסך טוב(עם חיבור HD) ועל כרטיס קול, הארד דיסק בנפח 1TB מספיק.

אין לי כוונה לבצע אוברקלוק.

אשמח לקבל המלצות לחנויות / מפרטים,

תודה!

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך אם אפשר.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 גג.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, תכני HD.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RPG, ספורט, FPS

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יתחבר למסך טלוויזיה שירכש בהמשך (לא כלול בתקציב)

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מערכת הפעלה, שלט XBOX/PS

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחניות? יש צורך בהרכבה ובמערכת הפעלה.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור המרכז.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עם קבלת המפרט, אני מתכנן להזמין. בהקדם האפשרי

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). סאונד איכותי, חיבור HDMI

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא משהו מיוחד.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

נערך על-ידי Obi-Wan

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה, לפני שאני מזמין אשמח לשמוע עוד דעות. האם הלוח אם מספיק טוב או שאולי כדאי להוסיף עוד 100-200 ש"ח?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים