עבור לתוכן

מחשב גיימינג עד 6K, האם לקנות עכשיו או להמתין?

Featured Replies

פורסם

היי,

מעוניין לרכוש מחשב בתקציב של עד 6K. האם שווה לרכוש עכשיו או להמתין?

פורסם

אני התייעצתי עם כמה חבר'ה פה, גם אני מתכנן לקנות מחשב בתקציב כמו שלך בערך בזמן הקרוב.

אני חושב שעדיף לחכות לסוף השנה הנוכחית.. למבצעים שיהיו ב Black Friday

כי אם כבר קונים בתקציב כזה עדיף להשקיע במשהו מהדור החדש

וגם לפי מה שהבנתי יש בעיות יציבות כרגע עם המערכות החדשות, אז עד שיצא עדכון \ לוח אם יציב צריך לחכות חודשיים בערך וזה בדיוק מה שצריך

נערך על-ידי Epidem

פורסם

באמת שווה לחכות למבצעים של ה BLACK FRIDAY? (כשלוקחים בחשבון זמן + עלות) לפי מה שידוע לי הBLACK FRIDAY השנה זה ב 27.11.2015 ואי אפשר לדעת מראש על איזה חלקים יהיו המבצעים.

אם מישהו מסוגל לספר מניסונו על המבצעים בשנים הקודמות אשמח לשמוע. וכן עשיתי גוגל וראיתי את המחירים שמכרו רכיבים שונים בחנויות שונות פשוט אין לי מושג מה היו המחירים שלהם לפני שנה לפני ההנחה ומה היה טיב שלהם.

שאלה נוספת, לא יהיו מבצעים לסוכות בחנויות השונות? האם המבצעים בעת הרכבת מערכת מחשב לא מספיק טובים?

פורסם
  • מחבר

בינתיים אני מתין כבר כמה חודשים. בהתחלה למעבדים החדשים, לאחר מכן ללוחות אם חדשים.

האם יש משהו נוסף שאמור לצאת בקרוב ושווה לחכות לו?

לא בטוח שהמבצעים של הבלאק פריידי שווים דחיה

פורסם

תמיד יהיה משהו שייצא ויהיה טוב יותר, משתלם יותר או שיגרום להורדת מחירים בדגמים ישנים יותר, אין לזה סוף.

למשל שנה הבאה ייצאו עוד מעבדים של אינטל וכ. מסך מבית NVIDIA בארכיטקטורת PASCAL שצפויה להיות הרבה יותר מתקדמת מכל הבחינות ממה שיש עכשיו, אבל מי יודע...

אז אם אתה רוצה לקנות מחשב, פשוט תקנה.

פורסם

אגב, אם יהיה פיחות רציני בשקל עד הבלאק פריידי המחירים יכולים גם לעלות. אין לי מושג עד כמה זה סביר או לא סביר כי אני לא עוקב אחרי שינוים בשער החליפין ותחזיות לחודשיים הקרובים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים