עבור לתוכן

נייד ללימודים ותכנות עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אהלן, אשמח אם תעזרו לי למצוא מחשב הולם. הפרטים היבשים:

• מטרות המחשב: אני מתכנת וגרפיקאי חובב. ייתכן שאני אתחיל לימודי תעודה בתקשורת חזותית השנה (הראיון עוד שלושה שבועות, תחזיקו לי אצבעות). בגדול: אינטרנט ואופיס, גרפיקה דו מימדית ותכנות.
  • גודל המסך: התרגלתי לעבוד על 10.1" אז לא כזה קריטי לי.
  • משקל: לא הדבר אשר יכריע אבל אשמח למשקל נמוך יחסית כדי שאני אוכל להתנייד עם המחשב בנסיעות. אנחנו לא נהיה מפונקים אבל אם ההבדל העיקרי בין שני אופציות הוא משקל אשמח לאחד קל יותר.
  • זמן סוללה: שוב, לא זה מה שיכריע כי אני חושב שרוב הזמן אני אוכל למצוא הטענה בימנו, אבל עדיף סוללה חזקה יותר... 6 שעות ומעלה נשמע לי אחלה.
  • צריך להיות רישיון למערכת הפעלה.

עכשיו יש 2 נקודות שמציקות לי:

1. ממה שקראתי כדי להריץ תוכנות גרפיות צריך מחשב יחסית חזק בביצועים. מצד שני אני עובד על נטקבוק, ASUS EEE, בן 6 (XP, 2 GB RAM, INTEL ATOM) והוא הצליח להחזיק פוטושופ CS3 לא רע על קבצים שהם לא ענקיים וגם יכולתי לתכנת עליו. אז כמה אני באמת צריך מחשב ממש חזק או שזה רק בראש שלי?

הנטבוק שלי התיישן, התמלא זבל ומקרטע, אבל אני עדיין מאוד אוהב אותו. שווה אולי להשקיע בלשדרג אותו או שזה כבר מקרה אבוד?

2. ראיתי אופציות זולות למחשבים מחודשים. קראתי באינטרנט התייחסות שלילית לאופציה הזאת אבל באף מקום לא מצאתי נימוק לוגי למה לא. אם המחשב המחודש מגיע עם אחריות, ואני נוקט בזהירות לגבי מידע שחשוב לי (גיבוי ענן נניח). אז מה אכפת לי?

על אחת כמה וכמה שראיתי אופציות שהוגדרו כעודף מלאי.

נניח מצאתי Aspire E5-571-55TL ב-2000 שקל שמוגדר כעודף מלאי. מסך מגע 15.6, מעבד I5, 4 גיג'ה RAM עם מערכת הפעלה נשמע לי אחלה... יש נימוקים נגד?

תודה לעוזרים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים