עבור לתוכן

מפרט מאוזן ב6000

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 6k

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש צורך אשמח לשמוע

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תיכנות(ide כבדים), עריכה גרפית(בקטנה), עיבוד וידאו(בקטנה), טיפה משחקים, וצפייה בסרטים, זה מחשב שעושה כמעט הכול

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

מיועד למשחקים אבל זה הדבר הכי נמוך ברשימת העדפות ואין לי בעיה לשחק משחקים באיכות נמוכה וכאלה.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?כן חשבתי ללכת הskylake ולא להוסיף כרטיס מסך חיצוני, ולקנות בהמשך כשיירדו המחירים

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) זה מיועד לחדר שינה, אם אפשר להוסיף טיפה ולהוריד מהרעש אז שווה

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבת מחשב בחנות + אם יש אפשרות לקנות windows 10 בזול מהאינטרנט אשמח ללינק

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מעדיף מפלונטר סומך עליהם

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

מתוכנן להוסיף לו כרטיס מסך חזק (970 או 980) עוד כמה חודשים שהמחירים יירדו קצת, מתכנן בעתיד לתמוך בoculus rift שכידוע יהיה צריך כרטיס חזק ככה שאני מעדיף לחכות ולקנות כרטיס עם 4g זיכרון, בכל מקרה בשנה הקרובה אני לא מתכנן לשחק בו יותר מדי כי אני די עמוס בעבודה, ככה שנראה לי הגיוני לא לקנות כרטיס מסך כרגע ולהסתפק במובנה שמגיע עם הskylake (אין לי ניסיון בזה אשמח לעצתכם)

חשבתי על משהו בסגנון: מעבד i7 skylake,

זיכרון 8gb ddr4

ssd של 500gb(תלוי במחירים אשמח גם לדעתכם) כי 500gb יספיקו לי לכל השימושים ואין צורך בעוד כונן

רזולוציה זה תלוי במחירי מסכים עוד לא החלטתי אם משתלם לי ה4k אבל אני נוטה שלא ללכת על זה, 1080p מספיק לי לפי דעתי

נערך על-ידי boynet2

פורסם
  • מחבר

אשמח לעזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים