עבור לתוכן

בניית מחשב גיימינג חזק (חלק מהחלקים נקנו מראש)

Featured Replies

פורסם

היי, אני רוצה מחשב לגיימינג ובבקשה שלי אני מנסה למצוא את המחירים הטובים ביותר לחומרה הטובה ביותר.

מכוון ל i7 מהדור החדש ביותר(אפשרי לחכות מס' חודשים עד ליציאה של החומרה החדשה שתתמוך בצורה המיטבית בציוד שכבר יש לי בטווח המחיר שציינתי)

1. מה התקציב המקסימלי? ~3K

במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~500 ש"ח

2. מה שימושי המחשב : משחקים בעיקר, עריכה גרפית, תיכנות וביצועים טובים לטווח זמן ארוך

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

BATTLEFIELD

ASSASINS CREED

TOMB RAIDER

ועוד משחקים כבדים שיצאו בשנים הקרובות

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

כן, קניתי כבר 2X evo850 256GB

ו- corsair vengeance 32GB - 4*8GB 2666mhz ddr4

ו- evga gtx970 ftw acx 2.0

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? -לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - רעננה והאיזור(יש אפשרות לקנות חלקים באילת)

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בזמן הקרוב - בחודשים הקרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? - כן , תמיכה ב SLI לכרטיס מסך(אולי לשדרוג עתידי) ולSSD RAID 0

-בעדיפות לחיבורי SATA ו USB 3 מרובים בלוח אם

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אולי תוספת זיכרון והחלפת מעבד אבל לא בעתיד הקרוב. לא מתוכנן שידרוגים(למעט SLI לא בטוח)

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

אם אפשר להתאים את המערכת לחלקים שכבר קניתי כדי שינוצלו במלוא כוחם - לא מתוכנן לשדרג ב-4-5 שנים הקרובות (למעט אולי אולי SLI)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים