עבור לתוכן

מחשב נייד לסטודנט מדעי המחשב שנה שנייה (5,000 ש"ח פרטים בפנים)

Featured Replies

פורסם

* תקציב: 5,000 ש"ח.

* מטרות המחשב: תכנות, הפעלת שרתים וירטואלים, סרטים, משחקים קלים.

* גודל המסך: 13.3'-14' (IPS)

* רזולוציית המסך: FULL HD 1080x1920

* משקל רצוי: 2 קילו ומטה.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך: 6 שעות בשימוש רגיל* במינימום (*ויז'ואל סטודיו, גלישה עם מספר טאבים פתוחים, סרטוני יוטיוב, שירים).

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256 SSD

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: רצוי, לא מחייב.

* הערות: עקב הדחיפות, הרכישה מתבצעת בארץ, אך יש אפשרות לרכוש בדיוטי-פרי אם העניין אכן כדאי.

*** כרגע ה-Lenovo Yoga 14 הוא מועמד מוביל. מה שמפריע לי בו זה שאיכות הצבעים במסך לא גבוהה וכן יש לו Mini HDMI ולא חיבור HDMI רגיל.

תודה מראש :)

פורסם

ה-lenovo yoga 3 14 מעולה לצרכים שלך.

יש לו מיקרו HDMI ולא מיני, שים לב שמתאם micro HDMI to HDMI עולה כחמישה שקלים בEBAY וכעשרים שקלים בKSP, נראה לי ששווה לקנות אחד כזה בשביל העיצוב והמשקל של היוגה יחד עם הביצועים המעולים (לפחות בדגם 80jh0051/2/3iv)

פורסם
ה-lenovo yoga 3 14 מעולה לצרכים שלך.

יש לו מיקרו HDMI ולא מיני, שים לב שמתאם micro HDMI to HDMI עולה כחמישה שקלים בEBAY וכעשרים שקלים בKSP, נראה לי ששווה לקנות אחד כזה בשביל העיצוב והמשקל של היוגה יחד עם הביצועים המעולים (לפחות בדגם 80jh0051/2/3iv)

תודה רבה על התגובה!

בנוגע לזמן סוללה. הוא יחזיק את ה6 שעות בשימוש שציינתי?

פורסם

אני מניח שבמצב סוללה אתה תשתמש בעיקר לתכנות, עם IDEים פתוחים וכמה TABים של כרום הוא יחזיק אפילו באזור ה-8 שעות (תלוי כמובן גם בבהירות ובקישוריות..).

משחקים וVMים יוצרים צריכת חשמל גבוהה בהרבה ככה שמן הסתם הסוללה תחזיק פחות זמן (אבל עדיין זמן שימוש סביר, לדעתי).

צפיה FHD בסטרימינג אפשרית בהחלט, איזור ה4-5 שעות לפני שתיגמר לך הסוללה.

אני מתכנת וסטודנט, מחזיק לי יום שלם (לפחות 8 שעות) על סוללה בקלות.

פורסם

הערות: עקב הדחיפות, הרכישה מתבצעת בארץ, אך יש אפשרות לרכוש בדיוטי-פרי אם העניין אכן כדאי.

מהניסיון שלי המחירים בדיוטי פרי בארץ יותר יקרים מאשר בחנויות רגילות באינטרנט.

עד כמה שזה נשמע הזוי (כי לא אמור להיות שם מע"מ) ב-4-5 הזדמנויות שבדקתי, מחירי המחשבים שם פשוט יקרים יותר או במקרה ה"טוב" שווים למחיר הזול באינטרנט.

המחירים באילת זולים משם לרוב ב-10-15 אחוזים, אז עם תוכל להגיע לאילת אתה תרוויח מזה אולי עוד אפשרויות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים