עבור לתוכן

בקשה למפרט מחשב שהולך להתחבר להטלוויזיה+קצת גיימינג (4000 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

טוב אז אחרי שהתקלקל לי היס בחדר, המחשב מתחיל להרעיש בצורה בלתי רגילה ואני מתחיל ללמוד הגעתי למסקנה שאני אקנה מחשב חדש ללימודים כבר+אתקין עליו קודי ואחבר אותו לטלוויזיה (סטרימר נראה לי פשוט פיתרון מפגר לא?)

בכל מקרה הינה הטופס :D תודה רבה!

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה משהו קריטי אז אפשרי 200-300 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרבה תכני HD למה הוא הולך להתחבר לטלוויזיה וקצת גיימינג פשוט..

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני לומד תיכנות אם זה משנה.. וזהו, אולי קצת פוטושופ

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אני לא גיימר אבל אולי בעתיד ארצה להוריד פיפא, או קצת COD.. לא ממש מתרגש מכל הגרפיקה וזה.. אבל שהמחשב יוכל להרציץ את המשחקים זה כן חשוב לי, לא רוצה פשוט להגביל את עצמי.. הרזולוציה של המסך כרגע 1920X1080 מסך 22 או 24 אינץ' לא כל כך זוכר

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? עכבר, מקלדת, מסך.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אופיס\מערכת הפעלה לא!, הרכבת מחשב כן..

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור המרכז או כל חנות בארץ שעושה משלוחים

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

כמה דברים שאני אשמח מאוד אם יהיה אפשר להכניס בתקציב הזה

1. בלוטוס פנימי במחשב.. המקלדת+עכבר+אוזניות שלי עובדים על בלוטוס ויש לי 2 מתאמים מחוברים שסתם תופסים מקום + בלאגן..

2. כמו שרשמתי המחשב יתחבר לטלוויזיה (מרחק של מטר וחצי בינהם) אז חשוב לי שיהיה לכרטיס מסך יציאת HDMI רגילה כמו של טלוויזיה שגם תעביר לי אודיו בקלות ואני לא אטצרך לשבור את הראש עם להעביר כבלים ומערכות בחדר

זהו.. תודה רבה חברה!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים