עבור לתוכן

בקשת מפרט לעריכת וידאו 4.5K

Featured Replies

פורסם

אז ככה:

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

אם אפשר לחסוך בחומרה על הבדלי ביצועים מינימלים.. כדאי לא ?

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב:

4500 ש,ח

.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברמה של GTA 5 ובטלפילד, כמובן עבודה משרדית וסרטים, אך הכי חשוב לי, אני רוצה להתחיל ללמוד עריכת וידאו ופוטושפ, לכן אני רוצה מחשב שאוכל להשתמש בו בסוני וגאס, פרימייר, אפטר אפקטס... ופוטושופ ..

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

כפי שצייניתי תוכנות עריכה, מממ אולי באופן תדיר+ ?

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

GTA 5 .. בטלפילד.. (אני לא גיימר כל כך,)

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

אין לי מושג, אבל בעתיד ארצה לקנות מסך 4K ......

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

אני מניח שבינוני-גבוה ?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

כן, כונן דיסקים.. מכיוון שאני מעדיף לקנות כונן חיצוני בנפרד שכבר ראיתי.. נראה יותר נוח :-)

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? ,

הכוונה לרעש של מאוורר ? איזה רעש כבר מחשב יכול לעשות ? בכל מקרה לא אכפת לי שיפלוט קצת "קול" אבל שלא יהיה רועש במיוחד ...

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

אין לי מושג מה זה...

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

כן, אני מעדיף לקנות כבר ווינדוס 10 מקורי מאשר להוריד כל פעם .. והרכבת מחשב בחנות, כמובן...

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

אני גר בראשון, והאמת חשבתי על KSP... אבל אין כל העדפה מסוימת ...

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

בגדול כשיהיה מפרט, אבל לא אכפת לי לחכות חודש חודשיים אם מתוכננת ירידת מחירים או חומרה חדשה ששוה לחכות בשבילה .

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

חשוב לי חיבורי USB 3 ..... חיבורי אודיו ? ממ החיבורים הרגילים יספיקו לי ..

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

ממ, אני מניח שארצה לשדרג אותו בעתיד ...

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

חשוב לי שיהיה כונן SSD למערכת הפעלה ולתוכנות העריכה בנוסף לכונן הקשיח .. 250 GB ו 1000 GB יספיקו לא ?

תודה רבה מראש :)

נערך על-ידי Bar Kameli

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים