עבור לתוכן

ניסיתי להרכיב מפרט מחשב....

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לקנות מחשב נייח לצורכי אינטרנט אופיס, סרטים, משחקים (ברמה של GTA 5 , בטלפילד ) והכי חשוב, עריכת וידאו ופוטושופ,

אציין, שאני לא עורך במקצועי, ולא בעל ידע רב בתחום, אבל אני כן ארצה להתחיל ללמוד עריכה, ובתור התחלה ארצה להשתמש בתוכנות כמו סוני ואגס, אפטר אפקטס, פרמיר פוטושופ...

כמו כן אין לי ידע רב בהרכבת מפרט , מה שהרכבתי פשוט נראה לי מתאים, אשמח לחוות דעתכם, אם צריך לשפר או להתחיל הכל מחדש ... P: להוסיף דברים או להוריד דברים , (כי כבר הזהירו אותי כמה פעמים מלזרוק סתם כסף על חומרה שלא תניב לי דבר ..)

כמו כן, לא הוספתי ספק כוח, כי איו לי מושג איזה ספק אני צריך ....

וגם כרטיס מסך לא הוספתי, מאותה הסיבה :-)

תקציב : 4500 ש"ח אפשר אפשר קצת חריגות ..

אז זה המפרט :

lrg16014.jpg

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core I7 6700K 4.0Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1

מאוורר למעבד: קירור למעבד CoolerMaster Hyper 103 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-Z170-HD3 LGA1151, Intel Z170, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1

זכרונות: זכרון למחשב Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2133Mhz CL15 1

דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1

כונני SSD: כונן קשיח Transcend SSD370 TS256GSSD370 256GB SSD SATA III 1

מארזים: מארז ללא ספק Antec GX505 Window Steel 1

מע' הפעלה: מערכת הפעלה Microsoft Windows 10 Home Multilanguage OEM - לרכישה עם מחשב נייח KSP חדש בלבד 1

הרכבה: הרכבת מחשב שלם - מחלקים של קיי.אס.פי

מחיר החבילה: 4244 שקל

עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר

שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

פורסם

למחוק בבקשה

נערך על-ידי Itzik68

פורסם

אם אתה לא שם כרטיס מסך גבר ספק 300-400W אמור להספיק אם כן זה תלוי בכרטיס כמובן אבל אני ממליץ לפחות 550-600W כנראה.:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים