עבור לתוכן

מחשב מארצות הברית (עדיפות מ-Amazon) - תקציב בסביבות ~ 1200$

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :hi:

אני מתחיל עכשיו להיכנס יותר לעניין של תכנות (באמצע תואר) וממש רוצה מחשב שישרת אותי נאמנה באוניברסיטה ויהיה גדול מספיק בשביל שיהיה אפשר לראות דברים כמו בן אדם ולעשות כל מיני דברים במקביל. לגבי המסך גם - לפעמים ארצה לראות סרטים באיכות מאד טובה ואולי צריך לזה כרטיס מסך קצת יותר טוב מINTEL HD בלה בלה הזה? זה אתם יודעים קצת יותר טוב...

ועדיף מאתר amazon כי עוד בדיוק 4 ימים סבא שלי מגיע אליי מארצות הברית ואני חייב את ה2 day delivery שיש שם בחינם אם נרשמים מחדש.

* מטרות המחשב? המחשב יהיה בעיקר למטרות עבודה של תכנות, שלפעמים עלול להיות כבד על מחשב, וגם לראות סרטים מדי פעם.

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?

רצוי 15.6, אבל אם יש מחשב שאתם פשוט מתים לתת לי והוא 13 אינץ' אז תתנו אבל אני מעדיף מאד מסך שיהיה כיף לעבוד עליו.

בנוגע למאט או מבריק - עדיף מאט אם זה לא פוגע באיכות התמונה. למשל לי היה Dell Vostro עם מסך מאט, ואם טיפה מסתכלים מהצד זה פשוט נראה נורא, זוויות זבל, והשחור הוא במקרה הכי טוב היה אפור.

אז כן - מעדיף מאט (ובתקציב הזה נראה לי שאמור להיות מחשב עם מסך מאט שאפשר לראות מכל זווית טוב מאד).

* רזולוציית המסך?

רזולוצייה של לפחות FULL HD.

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?

* משקל רצוי? פחות איכפת לי אך כמובן שכמה שיותר קל יותר טוב (מה שייכנס בתקציב פחות או יותר).

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוצה מחשב שיחזיק יחסית הרבה זמן.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI.

* Bluetooth?

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף לפחות 256GB SSD

* כונן אופטי? לא צריך

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, מאד חשוב לי.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

עקרונית ראיתי כמה מחשבים אבל או שהם "יותר מדי" או ש"פחות מדי". למשל הXPS 13 היה נראה לי מעולה - אם הוא לא היה 13 אינץ'...

ראיתי גם לגבי ThinkPad W550 ועוד גרסאות שנראות לא רע, אבל יש כל מיני פאקים שציינו בביקורות.

הייתי מאד שמח להמלצה טובה, לא חייב להיות בול 1200, יש משהו מאד טוב ב1000? מעולה, ראיתם משהו מושלם מושלם ב1400? אולי גם יזרום תלוי כמה הוא טוב.

גם לא צריך להיתפס לקטנות, אם למשל אין חיבור HDMI אבל חוץ מזה מחשב מושלם אז גם יכול לזרום...

תודה רבה לכולם!! :beerchug:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים