עבור לתוכן

מחשב גיימינג עד 5000

Featured Replies

פורסם

היי חברים. אפשר מפרט?

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נראה לי תצליחו לחסוך מהתקציב הזה לדרישות שלי...

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 אם זה חשוב

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. נראה לכם שאני אוותר על וויצר 3? גם גיטיאיי 5 נראה לא רע

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD במסך מחשב ובטלוויזית 32" ובעתיד Virtual Reality

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר במסגרת התקציב

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך, כונן SATA

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? אני אוהב כמה שיותר רועש

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי ארצה לנסות קל-בינוני

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות צריך ללא אופיס

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. הכי זול יותר טוב

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע-שבועיים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). חשבתי על i7 עם כרטיס מסך gtx 970 או R9 390. ההבדלים בין ההאסוול לסקיילק הם של 200 שקלים. אם זה יהיה ההפרש במחיר אין סיבה שאני אקנה את החדיש. אבל אני מעוניין לדעת האם זה ייקר את הרכיבים האחרים. אז אולי תיתנו לי מפרט למעבד סקיילק i7 ולמעבד האסוול i7?

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: חשוב לי שהמחשב יהיה כמה שיותר מוכן ל- Virtual Reality בתקציב שלי. אני רוצה שתהיה לי האפשרות למקרה והפעם זה יהיה מוצלח. הבנתי שמחשב עם i7 ו- gtx 970 או R9 390 אמור לאפשר תמיכה באוקיולוס ריפט או מתחריהם, אז השאלה איזה כרטיס מסך מביניהם עדיף? ברור לי של- FHD עדיף ה- gtx 970 אבל השאלה מי מהם עדיף לאוקיולוס ריפט ודומיהם (הרי ל- R9 שמונה ג'יגה). כפי שציינתי אני מעוניין למכור את ה- PS4 שלי בן חצי שנה שעדיין באחריות עם 8 משחקים מותקנים עליו ב- 2300 אם מישהו מעוניין...

זהו חברים אשמח להמלצות.

פורסם

אתה בכיוון נכון, I7 עם 970 יכול להיכנס בתקציב וזו גם ההמלצה.

בנוגע לVR כנראה שאנחנו עדיין לא שם ולכן כדאי לקחת בחשבון שדרוג לכרטיס מסך בעתיד גם לטובת העניין הזה.

אולי כדאי לרדת מהעץ של ה970 למשהו ביניים לטובת קופה קטנה לתקציב השדרוג העתידי .

פורסם
  • מחבר

מממ... אבל 970 או 390 + I7 לא אמור להספיק ל- VR? (ונרי לא מדובר על העתיד הרחוק... עניין של שנה-שנתיים)

פורסם
  • מחבר

יאללה חברים תנו במפרטים :hat:

פורסם
  • מחבר

איך זה?

logo-dark.png

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים

אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

מעבד: 1589 ₪ - * חדש במלאי * - Quad Core i7 6700 Skylake 3.4Ghz S1151

לוח אם: 610 ₪ - * חדש במלאי * - Gigabyte GA-H170-D3H S1151

זכרון: 329 ₪ - * מבצע * - 8GB Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz

כרטיס מסך: 1629 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 1051Mhz 4G DDR5

דיסק קשיח: 419 ₪ - * מבצע * - SSD SanDisk PLUS 240G SATA III

באנדל (מארז + ספק): 549 ₪ - Antec GX500 Window + FSP Raider 650W 80+ Silver BUNDLE

קירור אוויר למעבד: 59 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Pro Rev.2

מחיר סופי: 5184 ₪ למזומן

5287 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

פורסם
  • מחבר

הלו, יש מישהו בבית?

פורסם

למחוק בבקשה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים