פורסם 2004 באפריל 321 שנים יש לי אקס פי מהדורה ביתיתכשאני רוצה למזג קובץ *.reg אולהפעיל את regedit אז אני מקבל הודעה אפשרות עריכת הרישום בוטלה על ידימנהל המערכת שלךוהחשבון שלי מוגדר בתור מנהלכשאני ניכנס לסייף מוד בחשבור של האדמיניסטרטוריש לי גישה לרג'יסטריאיך אני מסדר את זה תודה לעונים
פורסם 2004 באפריל 421 שנים בדוק בחשבונות משתמשים אם הינך באמת מנהל מחשב, עוד דרך לבדוק אם אתה מנהל זה לחיצה ימנית עם העכבד על start ואם רשום לך שם פתח את כל המשתמשים אז הינך אכן מנהל. אם לא עזר אז נסה ליצור פרופיל חדש כמנהל1. Click Start, click Run, type MMC in the box and then press Enter. 2. Click File and then click Add/Remove Snap-in... 3. Click on the Add button. 4. Select Group Policy, and click on Add. 5. Leave the default to local computer and click on Finish. 6. Click on Close and then OK. 7. You should see the Local Computer Policy listed now. Expand it to User Configuration. 8. Expand Administrative Templates and single-click on System. You will see the 'Disable registry editing tools' listed on the right. Double click it and set it to "Disable".עריכת המודר: אם יש לך מידע חדש להוסיף, תערוך.שתי ההודעות שלך אוחדו לאחת. זאת לא הפעם הראשונה שאני עושה את זה בהודעות שלך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.