פורסם 2004 באפריל 321 שנים אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין וינדוס אקספי עברית צרוב שברשותי.אודה מאוד למי שיוכל לפרט לי את השלבים שעלי לעשות על מנת לעשות זאת.תודה רבה מראש
פורסם 2004 באפריל 421 שנים חחחחחחחחח איך אני אוהב בני אדם חכמיםלבקש עזרה בשלבי ההתקנה ופירמוט של וינדוס אקס פי זה לגיטימי לגמריאבל למה בכוח לרשום שהוא צרוב?????
פורסם 2004 באפריל 421 שנים מחבר כי הבעיה אחי שאני לא בטוח שהדיסק הוא bootable ולכן ציינתי שהוא צרוב כי יכול להיות שזו הבעיה.בנוסף לא ידעתי שיש כאן יפי נפש שהופכים להיות הרואי חשבון של ביל גיטס (ממש נקרע לי הלב לראות את ה"עוני" שלו) ומתחזים לכאלה שאף פעם לא צרבו דיסק בחיים שלהם.אם מישהו מוכן בכל זאת לענות על שאלתי אני אודה לו מאוד.תודה
פורסם 2004 באפריל 421 שנים תראהאף אחד פה לא אומר שהוא לא צרב או לא משתמש בצרובלי דווקא כן יש מקורי אבל זה לא דוגמאהעניין הוא שיש חוקים בפורוםופורום HWZONE לא עוסק בנושאים לא חוקייםווראז, קראקים וכל מה שמסביב, הם נגד חוקי הפורום..
פורסם 2004 באפריל 421 שנים מחבר סדר אחי כבר לא משנה קיבלתי תשובה בפורום אחר .בקשר אלי חבר שלי לקח את הדיסק וינדוס אקספי המקורי אבל הוא נסע אז ביקשתי ממנו לצרוב את הדיסק כי אני צריך לפרמט דחוף. הייתי צריך לקרוא יותר את חוקי הפורום כנראה וכך הייתי מקבל כאן תשובה לשאלתי אבל בכל זאת מצטער על האי נוחות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.