עבור לתוכן

נייד רב שימושי לסטודנט - תקציב עד 10K

Featured Replies

פורסם

התקציב המקסימלי הוא 10K, אני מאוד מעדיף לחסוך ולא לנצל את כולו. לנצל כמה שצריך בהתאם לשימושים.

בנתיים שמתי עיניים על Y50-70 של Lenovo (הדגם עם 960M, רזולוציית 1080P וכונן SSD בנפח 512GB)

אשמח לעזרה. :)

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)

לימודים/עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, עריכה והקלטת אודיו באופן תדיר, עריכה גרפית חובבנית (פוטושופ מתלמד, עריכת וידאו תדיר [עריכת חומר גלם מGoPro באופן תדיר]). לא מיועד למשחקים.

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 או 17.3, עדיפות ל15.6, מסך מאט.

* רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD נשמעת כמו אופציה טובה, לא מעוניין ב4K מכיוון שאין לי צורך בשטח עבודה כל כך גדול ומעדיף לא לאמץ את העיניים. בנוסף להבנתי יש בעייה עם Scaling בתוכנות מסויימות. אשמח לעוד המלצות בקשר לרזולוציה שתהיה מספיק נוחה לשימושים שציינתי.

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אם אפשר Numpad.

* משקל רצוי? מעדיף שיהיה קל, מיועד לסטודנט שיסתובב איתו רוב היום בתיק.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כמה שיותר ארוך כשמחוץ למטען (לימודים), בשימושים ה"כבדים" יותר המחשב יהיה מחובר למטען.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) יציאת HDMI.

* Bluetooth? לא.

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כונן SSD בנפח 250~512GB

* כונן אופטי? לא קריטי.

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? יכול להיות נחמד אבל לא קריטי.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) שיהיה בנוי טוב ועמיד.

תודה רבה מראש.

פורסם

התקציב המקסימלי הוא 10K, אני מאוד מעדיף לחסוך ולא לנצל את כולו. לנצל כמה שצריך בהתאם לשימושים.

בנתיים שמתי עיניים על Y50-70 של Lenovo (הדגם עם 960M, רזולוציית 1080P וכונן SSD בנפח 512GB)

אשמח לעזרה. :)

גם ברצוני לקנות מחשב נייד ואני נמרך קצת עם הקניה מכיוון שלא מצאתי עדין מחשב שעולה על כל הדרישות שלי,

אני יודע שהתגובה שלי לא כלכך קשורה לתכלית התוכן שביקשת ולא נותנת לך שום מענה, אך אם תוכל לשלוח לכאן

בבקשה קישור של הדגם הספציפי שציינת של הY-50 70 אני אודה לך מאוד !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים