עבור לתוכן

מפרט גיימינג ופיתוח עד 6000 + מסך עד 1000

Featured Replies

פורסם

אחרי יותר מחצי עשור (הפוסט האחרון שלי מ-2009 :), ואללה השתנה פה קצת מאז) שהמחשב הקודם שבניתי מהמלצות פה שבק חיים, הגיע הזמן להחליף אותו. בקצרה - מחשב לגיימינג ותכנות, בעיקרון אני זורם על המפרט הזה:

http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/14

מאיזה חנות בסביבת תל אביב-גבעתיים-רמת גן.

כמו כן יש תקציב נפרד למסך איכותי, עם אופציה לסובב אותו שיהיה אנכי (כלומר ככה [] במקום ככה <> :)).

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 למחשב, 1000 למסך

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו, אבל לא לעבור ביותר מדי

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-300 שח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תוכנה (אז מעבד סבבה) .

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר ספציפי

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג גם

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher 3, skyrim ו-diablo 3

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לפחות 1920*1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אני מקווה

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אפשר להציל את הספק כוח של המחשב הקודם - cooler silentpro 600w (אלא אם כן הוא זבל), לא צריך כונן דיסקים

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בכלל לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אני יכול להרכיב בעצמי אבל נראה לי שבמחיר כזה ההרכבה היא חינם בכל מקרה, לא?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מרכז - תל אביב, רמת גן גבעתיים

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? כמה שיותר מהר, בתקווה להזמין השבוע ולקבל שבוע הבא.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). רק שהמסך יוכל להיות אנכי.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? תמיד חשוב לחשוב על שידרוג

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: בינתיים מספיק לי לזיכרון סטיק אחד של 8, ולא צריך כונני דיסק. אני על הגדר אם אני רוצה HD חדש (אבל אחרי 4 שנים אולי כדאי) אז תוסיפו ומקסימום אוריד.

תודה רבה על העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים