עבור לתוכן

מפרט מחשב גיימינג ועריכה 5.5K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים,עריכת וידיאו 3D וכל מה שנוגע לעריכה.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). cinema4D,AE , PS , sony vegas וכדומה.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, BF, CS GO , COD, GTA V משחקים חדשים שייצאו

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? כמה שיותר אך לא לפגוע ברכיבים החשובים יותר.מעדיף מחשב חזק ושיהיה כמה שיותר שקט.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן,בינוני עד גבוה

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא לכלול.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP אילת

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? יום חמישי

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אני מצפה שהמחשב יחזיק לי לכמה שנים וכנראה שאשדרג אותו בעתיד.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

מעדיף מעבד i7 4790k.

מה קורה חברים?

ראיתי כבר דיונים בנושא ומספר הצעות למחשבי גיימינג ועריכה במחיר הזה, אך אני רוצה לקנות את המחשב מ-ksp, בניגוד להצעות שעלו פה על מקומות אחרים. אני נוסע לאילת ביום חמישי ואני רוצה לקנות את המחשב משם.

בגדול אין לי בעיה עם המפרטים שהציעו פה, פרט לכך שב-KSP אין את הלוח אם של ASROCK. חשוב לי שתהיה לי אפשרות לעשות אוברקלוק למחשב. אין לי צורך בכונן קשיח שהוא לא SSD כי אני מעביר את הישן שלי למחשב החדש.

אני רוצה מעבד intel i7 4790K ו-16giga ram

מודה לכם :)

פורסם

מטעמי נוחות אני הרכבתי בסטארט מחשבים.

שים לב שהמחיר יהיה לך יותר נמוך כי באילת אין מע"מ.

logo-dark.png

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים

אודים | חיפה | תל-אביב | קריית מלאכי

מעבד: 1649 ₪ - Quad Core i7 4790K 4.0Ghz S1150

לוח אם: 629 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-Z97X-SLI S1150

זכרון: 519 ₪ - * מבצע * - 16GB (2x8GB) Kingston HyperX FURY DDR3 1600Mhz

כרטיס מסך: 1629 ₪ - * מבצע עם משחק * - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 1051Mhz 4G DDR5 + MGSV

דיסק קשיח: 360 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 120GB SATA III

כונן אופטי: 85 ₪ - * מבצע * - Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE

באנדל (מארז + ספק): 970 ₪ - * מבצע * - Fractal Design R5 Black + Seasonic 750W S12II 80+ BUNDLE

קירור אוויר למעבד: 190 ₪ - * מבצע * - Scythe MINE 2

מחיר סופי: 6031 ₪ למזומן

6151 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

פורסם

בדיעבד קח את ה- G1 אם כבר בלי מע"מ :)

פורסם
  • מחבר
בדיעבד קח את ה- G1 אם כבר בלי מע"מ :)

מה זה G1 אחי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים