פורסם 2004 באפריל 221 שנים שלום לכולם!פרמטתי את המחשב שלי.. ועכשיו יש לי וינדוס אקס פי פרו.. עכשיו הוא עובד לי באנגלית ( וזה מה שרציתי) אבל אני רוצה שהוא יתמוך בעברית.. איך עושים את זה?? דוגמא למשהו שקרה לי..הצלחתי איך שהו שהוינדוס יכתוב לי בעברית אז עשיתי תיקיה שנקראת תמיר ושם שמתי התקנה של אימול..שניסיתי להתקין הוא לא הצליח! אבל שהוצאתי אותו החוצה( לשולחן העבודה) אז הוא יתקין לי רגיל..תודה לכל העוזרים!!!
פורסם 2004 באפריל 221 שנים בקשר לעברית - יש פאטצ' שמתרגם את רוב הווינדוס לעבריתלמרות שזה לא הכי מומלץ כי יש בזה כמות באגים לא קטנה לפי מה שהבנתי.
פורסם 2004 באפריל 321 שנים א. שנה את הכותרת שלך למשהו יותר ענייני, כמו שמוסבר בחוקי הפורום. ב. . שאלו וענו על זה כבר הרבה פעמים.
פורסם 2004 באפריל 321 שנים שאתה הולך ללוח הבקרהנכנס לאפשרויות אזור ושפהיש לך שם מחיצה שניה (אמצעית)המצב צריך להיות ששתי האפשרויות מסומנות בוי (אם העליון ריק הוא אתה לוחץ עליו, שאתה ממלא את האפשרות השניה העליון אמור להנעל)ברגע ששתיהם מסומנות הוינדוס תומך בכתיבה מימין לשמאל, ובפונטים של המזרח התיכון או משהו כזה..זה אמור לתפוס בערך 250 מגה על הדיסק (אתה צריך להכניס את הדיסק של האקס פי בשביל שהוא יתקין...)במצב הזה אין שום בעיה בפרופשיונל של אנגלית הוא צריך לעבוד פרפקט עם עבריתאם המצב עכשיו הוא כמו שהסברתי ועדיין יש בעיות עם העברית, אז אין לי שום רעיון ממה זה יכול להיות
פורסם 2004 באפריל 321 שנים 1. לחץ על "start" / "control panel" / "reginal and".2. תחת לשונית כללי לבחור בחלק העליון בעברית. בחלק התחתון יש לוודא שהשפה העברית מסומנת.3. תחת מתקדם לסמן את כל הקידודים שקשורים לעברית :10005 1255204242859838598862ולאחר מכן נלחץ על אישור.4. תחת ברירת מחדל נבחר עברית.5. בסיום כל ההגדרות נלחץ על "החל" / אישור" ונפעיל את המחשב מחדש.
פורסם 2004 באפריל 321 שנים חבל שאנשים מסויימים הורסים את הניסיונות שלנו לשמור על חוקים ועל תרבות דיון...בכל מקרה, לא ערכת את הכותרת, ותשובה כבר קיבלת.אני נאלץ לנעול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.