פורסם 2004 באפריל 221 שנים ראיתי ב הודעה שפורסמה היום על הלונגהורן שהוא אמור לצאת תחת פיתוח של מיקרוסופטאני יודע שיש כבר מעל חצי שנה (ואפילו שנה) לונגהורן להורדה באינטרנטגם בתור תוספת לXP וגם בתור התקנה בבסיס מלא (שתופס דיסק שלהם - בא עם בוטייבל נדמה לי)חברים שלי אומרים שזה איזה משהו גרמני עם קבצי מערכת של מיקרוסופטבכל מקרה זה עובד ופעיל אצל חלק מהחברים שלי כבר דיי הרבה זמן..אז מה פה קורה פהמה הם בעצם התקינו ?
פורסם 2004 באפריל 221 שנים זה המערכת הפעלה הבאה של מיקרושיטמה שהחברים שלך התקינו זה גירסת בטה שלה שהם הורידו מהאינטרנט בצורה לא חוקיתעכשיו אני אומר ככה - בווינדוס שהוא final version יש כמויות של באגים, למה להתקין beta (או יותר גרוע מזה)?!
פורסם 2004 באפריל 221 שנים אתה ממש אופטימי אם אתה חושב שזאת גירסת בטא... זאת גירסת אלפא.. בקושי שלב מוקדם של פיתוח. זה עובד כמו XP אבל עם המון באגים וזמן טעינה זוועתיבקיצור, לא להתקרב...
פורסם 2004 באפריל 221 שנים מחבר תודה ;Dבאמת לא אהבתי את האלפה הזה לקח לו שנה אחרי סיום ההתקנה כל שניה הקפיץ לי זוהתה חומרה חדשה לא עזב אותי..
פורסם 2004 באפריל 221 שנים רק למה לא שמת את זה בעל החדשות,יותר מתאים לדעתי...עד 2006 יש המון זמן ונמאס לי להגיד xp כל הזמן.
פורסם 2004 באפריל 221 שנים מחבר למה שאני ישים את זה בחדשותהנושא הכללי של התארד זה המערכת הפעלה ולא ההודעה שפורסמה
פורסם 2004 באפריל 521 שנים פשוט תעשה חיפוש, דיברנו עליה כבר כמה פעמים. יש לה Memory leaks נוראיים והיא עובדת ממש ממש רע. לא מומלץ כמערכת הפעלה לשימוש יומיומי, אבל כן נחמד להתקין אותה ב-VMware למשל ולעשות ניסויים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.