עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

המלה לקניית נייד

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני מחפש נייד ללימודים מתקדמים לאשתי. השימושים שלה כבדים בנוגע לעבודה עם Photoshop, Illustrator ועבודה עם תוכנות מקצועיות שונות הכוללות גם ניתוח וידאו. במקביל היא עובדת עם מסמכי אקסל רבים פתוחים ולשוניות רבות בדפדפן. מכול התיאור הנ"ל אני מבין שהיא צריכה מחשב עם זיכרון Ram נדיב של לפחות 8G, מעבד חזק של i7 מתקדם ככול האפשר ודיסק SSD של לפחות 256G . בנוסף חשוב לה מאוד משקל קל היות והיא מתניידת איתו גם בפקולטה וגם בכנסים, גודל מסך בן 14 ל15.6.רזולציית המסך לפחות 1080 כמה שיותר נראה לי עדיף מטבע העבודה שלה הכולל עריכת תמונות וגרפים למאמרים. אין צורך בתחנת עגינה וכונן תקליטורים. זמן סוללה של שלוש - ארבע שעות רצוף לפחות, אך רוב הזמן היא מחוברת לטעינה. מערכת הפעלה עדיפה אך אני יכול לרכוש בנפרד במחיר טוב אם זה משנה.

הנייד יוכל להירכש או בניו יורק\ שיקגו או בארץ או באוסטריה\גרמניה. הכי חשובה לי אחראיות רצינית במקרה של תקלה רצוי בן לאומית כי יתכן ונעבור תקופה מסוימת בחו"ל.

לגבי תקציב, אני גמיש, היות וזה כלי עבודה קריטי עבורה, אני מוכן להשקיע 10K ואף צפונה אם התמורה היא מחשב שייתן לה איכות עבודה ושקט לשנים הקרובות אם אפשר לחסוך ולקבל מוצר משתלם יותר אני אשמח לשמוע.

כרגע היא עובדת עם Samsung ATIV Smart PC XE700T1C בן כ3 שכבר לא סוחב את עומס העבודה שעלה וכבר עלה לנו ב3 תיקונים במסגרת האחראיות שאשמח לא להזדקק לה.

תודה מראש לעוזרים

פורסם

אם אני מכניס לשקלול בעיקר את נושא האחריות (מכיוון שהמחשב מיועד להיות מחשב עבודה לכל דבר) אני חושב שנייד מתאים לדרישה יהיה משהו כמו ה-Precision M3800 של dell.

הוא יחסית קל, חזק מאוד, ועם שירות מצויין גם בארץ וגם בארה"ב גם במידה והמחשב נקנה בארה"ב (צריך להעביר אחריות לישראל על ידי מילוי טופס דיגיטלי דרך האתר של דל)

המתחרים העיקריים שלו עבורך הם המקבוק פרו של אפל בגודל 15 אינצ', שיהיה גם בחירה מצויינת מבחינת מפרט.

הבעיה שלו מבחינתי היא האחריות של אפל בארץ - לפעמים שומעים עליהם דברים לא מעודדים.

עוד אפשרות היא ה-ux501 של אסוס, שיהיה קצת יותר כבד. החסרון של אסוס בארץ הוא שוב בנוגע לאחריות ושירות במידה וצריך לתקן או לטפל בבעיה במחשב.

המפרט היקר ביותר של ה-3800 שמגיע עם מסך 4K עם פאנל IPS מצויין, 16 ג'יגה זכרון ו-SSD של 512GB עולה סביב ה-2500 דולר.

אפשר למצוא אותו במחיר הזה גם עם 3 שנים אחריות (שתכובד בארץ) בחנות הבאה -

http://www.macmall.com/p/Dell-Notebook-Computers/product~DPNo~13506216~pdp.jbbiggh?source=MWBGOOGLEBASE

מפרט קצת פחות יקר עם 12 ג'יגה זכרון ודיסק בנפח 360 ג'יגה יעלה סביב ה-2150 דולר, אבל לא ברור לי אם מדובר בשנת אחריות אחת או יותר.

http://www.bhphotovideo.com/c/product/1159513-REG/dell_463_5900_m3800_i7_4712_12gb_360ssd_windows_7p_15_6.html

נערך על-ידי Access Denied

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.