עבור לתוכן

בזק

Featured Replies

פורסם

אל תשאלו כמה בעיות בזק עושים לי.. בהתחלה קניתי מ012 את ה 100 מגה שלהם, והיה צריך לחכות לטכנאי מסכן שבוע! כדאי שיבוא ויפתח לי את התשתית פה... באים לפה לפתוח את התשתית אומרים הכל בסדר והם לא עשו כלום זה עדיין לא עובד לי, אחר כך עוד פעם חיכיתי 40 דקות ל 012 שיענו לי ואמרו שישלחו מישהו לבדוק (יום למחרת כמובן לא באותו היום) ואחר כך "יתקשרו" אליי לבדוק אם הכל בסדר, וכמובן שלא התקשרו בסופו של יום, והוא אפילו לא טרח לעלות לדירה שלי!! אני סתם חיכיתי 3 שעות אבל למזלי אח שלי ראה אותו למטה וגם כן אמר "הכל תקין" וכמובן שזה לא תקין, בקיצור ולעניין כוס אמא של בזק ושל 012 ביחד, אין לי מילים כמה גרוע החברות פה בארץ.. מה אתם אומרים?

דרך אגב למי שמעוניין לדעת מה המשך הסיפור התקשרתי ל012 היום וכמובן חיכיתי עוד פעם בסביבות ה40 דקות לתמיכה טכנית, אני צריך לרדוף אחריהם ואני בטוח שהם התחילו לחייב אותי אפילו שהאינטרנט עוד לא עובד, בכל מקרה דברתי איתם וכמובן אמרו שיביאו עוד פעם טכנאי ויבדוק את זה יותר לעומק, אם מחר לא יסדרו לי את זה ככל הנראה אני אעבור לטריפל של הוט וזהו...

פורסם

טעות שלך היא לסמוך על בזק לעזור לך כאשר אתה לקוח של 012.

היית צריך להתחבר דרך בזק בשיטה הישנה. אז בזק תשמח מאוד לעזור לך. עכשיו, הכל עובד? יפה. תעבור ל-012 הרי אין התחייבות.

זה לא באשמת 012, בזק מערימה קשיים, גם מסוג זה כדי להכשיל את הרפומה.

פורסם
  • מחבר
טעות שלך היא לסמוך על בזק לעזור לך כאשר אתה לקוח של 012.

היית צריך להתחבר דרך בזק בשיטה הישנה. אז בזק תשמח מאוד לעזור לך. עכשיו, הכל עובד? יפה. תעבור ל-012 הרי אין התחייבות.

זה לא באשמת 012, בזק מערימה קשיים, גם מסוג זה כדי להכשיל את הרפומה.

אחי שום דבר לא עובד אני מחכה למחר מ 8 עד 10 וזה כבר פעם שלישית או רביעית ברציפות כמו מניאק מבזבז את הזמן שלי, אם הם לא מסדרים לי אני מתנתק שיזדיינו

פורסם

תעזוב את 012. תעשה את הבנדל של בזק ובזב"ל.

אחרי חודש תעבור ל012..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים