פורסם 2015 באוגוסט 1110 שנים היי, אני מעוניין לקנות מחשב לתכנות מדעי - עבודה עם MATLAB ופייתון (עבודה עם מטריצות גדולות, חישובים נומריים וכד').מוכן לשקול קנייה מחו"ל דרך האינטרנט, תקציב גמיש קצת.עריכה: למיטב הבנתי, המסך של ה HP 840, ששמתי עליו עין, לא בהיר מספיק. אני טועה?תודה רבה!*מעבד: i5 דור חמישי לפחות.* זכרון 8 GB לפחות.* מטרות המחשב: דגש על תכנות. אופיס ואינטרנט, סרטים מדי פעם.* גודל המסך? 13"-14", מסך טוב ושמיש (הבנתי שיש למחשבים מסוימים בעיות בהירות).* רזולוציית המסך? FHD לכל הפחות* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין* משקל רצוי? כמה שיותר קל. עדיף באיזור ה 1 ק"ג, לא יותר מ 1.7.* האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI* Bluetooth? לא עקרוני* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD, 256* כונן אופטי? חס וחלילה* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם אני קונה מחו"ל אז כדאי, או לפחות מחשב ש"ניתן לתיקון" בארץ (חלפים ומעבדות).* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי, לא חובה. מקסימום אשיג דרך איזו הנחת סטודנטים.* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? מסך מגע יכול להיות נחמד. לא חובה בכלל.- יתרון: תמיכה מסוימת בלינוקס.- כנ"ל לגבי תכנות מבוסס GPU, אז כרטיס מסך של nvidia הוא גם יתרון. נערך 2015 באוגוסט 1110 שנים על-ידי omera1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.