עבור לתוכן

מחשב נייד, תקציב 3-3.5K, קניה באילת.

Featured Replies

פורסם

אהלן.

ביומיים הקרובים יש לי מישהו שנמצא באילת ויכול לקנות לי משם נייד.

אז אני ישמח אם תוכלו לענות לי כמה שיותר מהר שאוכל לקנות משם מחשב קצת יותר טוב באותו מחיר.

בגדול אני סטודנט למדמח, ואין לי זמן לגיימינג לצערי חח בעיקר תכנות וסרטים, ובכל זאת אני רוצה להביא משו שיחזיק לכמה שנים.

כמו כן אני מעדיף מחשבים שזמינים במלאי KSP או IVORY אילת.

ואני מעדיף מחשב של DELL, למרות שלא קריטי.

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)

סרטים, אינטרנט, תכנות, קצת פוטושופ.

*תקציב: 3-3.5K

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15'

* רזולוציית המסך? לא קריטי

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? -

* משקל רצוי? כמה שיותר קל, אם יש אפשרות לאולטראבוק אבל בלי מסך מגע, רק מחשב דק וקל בלי כונן לדיסקים זה מעולה.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) סטדנרטי, לא משו מיוחד.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כן VGA HDMI USB אם יש אפשרות לDVI גם סבבה, לא קריטי.

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אני מניח שSSD לא מתאים לתקציב, 1T יעשה תעבודה.

* כונן אופטי? עדיף בלי

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?-

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם יש אפשרות לאחריות 3 שנים ולא שנה.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אני חושב שבKSP אין אפשרות לבקש בלי, אבל אם יש אפשרות בלי מערכת הפעלה וזה יוזיל את המחיר אז עדיף בלי וינדוס.

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) רשמתי בהתחלה.

תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים