פורסם 2015 באוגוסט 1010 שנים המטען של הנייד שלי (ועל הדרך גם הסוללה) נדפקו. אני מחפש מטען חדש.. ראיתי שהמטען המקורי הרבה יותר יקר ממטענים אוניברסלים למינהם.. השאלה היא האם יש מטענים אוניברסליים טובים ולא מתקלקלים אחרי כמה חודשים.. אם כן אשמח להמלצה. המחשב שלי הוא fujitsu-ah530. כמו כן איזה אתרים טובים יש שבהם יש סיקורים של אנשים על מוצרים? תודה כמו כן אני מחפש מאוורר טוב למחשב נייד (אחד שלא דוחף אבק כמו שאני קניתי) על איזה אתם ממליצים לקנות? ובתכל'ס גם מאיפה כדאי לקנות. תודה רבה מראש נערך 2015 באוגוסט 1010 שנים על-ידי yairnee
פורסם 2015 באוגוסט 1010 שנים המטענים האלו סבבה. מהנסיון שלי הם לא מתקלקלים יותר מאחרים.סיקורים חפש בגוגל/יוטיוב
פורסם 2015 באוגוסט 1110 שנים ^זו לא בהכרח אופציה טובה. לרוב אם תמצא אחד באמת מקורי, המחיר לא יהיה מאוד רחוק מבארץ.99 אחוז מהמטענים שם, שהמוכרים מפרסמים אותם כמקוריים הם חיקוי זול שעובד אבל לא מומלץ
פורסם 2015 באוגוסט 1110 שנים זה לא הדבר האידאלי לעשותאך לרוב אין ממש ברירה בשל התקנים המתחלפים והמשתנים של המטענים ...לי יש אחד עתיק שהמטען המקורי פשוט נקרע ולא הצלחתי לארגן אחד כזה אז הלכתי על סיני פשוט יחסית...בינתיים עובד ,. מה נעשה אין ממש ברירה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.