עבור לתוכן

Lenovo Yoga 3 14 - התלבטות

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה,

אני מתלבט מאוד אם לרכוש את הלפטופ Yoga 3 14.

על הנייר המפרט שלו מדהים:

* מסך FHD בגודל 14 אינץ' + מתקפל 360 מעלות.

* 256 SSD

* i5 \ i7

* כרטיס מסך Nvidia 940m

* 8 שעות זמן סוללה בשימוש רגיל

אבל, לצד ביקורות חיוביות, אני רואה המון דיווחים ברשת כי קיימות בעיות כמו Ghost Touch, כלומר המסך מגע משתגע ו"נותן" לחיצות אקראיות.

כמו כן הבנתי שהמסך מאוד כהה, אבל אפשר לסדר את זה בקלות ע"י שינוי ההגדרות בווינדוס.

האם למישהו יש ניסיון עם הלפטופ הזה ויכול לעזור לי להכריע.

תודה חברים :)

פורסם

כמו כן הבנתי שהמסך מאוד כהה, אבל אפשר לסדר את זה בקלות ע"י שינוי ההגדרות בווינדוס.

מה שכתבת לא הגיוני. אז או שאתה לא הבנת משהו שקראת או שמישהו כתב שטויות.

המשמעות של מסך כהה במחשב נייד היא שגם במצב הבהירות הכי גבוה (קרי הגדרת ווינדוס על בהירות מקסימלית) המסך עדיין כהה בעין.

מה שזה אומר בעצם שגם אם תשחק עם הגדרות של מערכת הפעלה זו או אחרת - עדיין לא תקבל בהירות טובה.

הסיבה שזה לא משנה היא טכנית - בהירות היא תכונה של הפאנל של המסך, ובגלל שזו תכונה של החומרה - התוכנה לא תוכל להשפיע פה.

בהירות נמוכה מפריעה מאוד בעבודה בסיבה מוארת (חדר מואר מאוד, אפילו במנורות)

אם החסרון הזה לא מפריע לך, אתה יכול לא להתרגש מאוד מנושא הפאנל הכהה.

פורסם
מה שכתבת לא הגיוני. אז או שאתה לא הבנת משהו שקראת או שמישהו כתב שטויות.

המשמעות של מסך כהה במחשב נייד היא שגם במצב הבהירות הכי גבוה (קרי הגדרת ווינדוס על בהירות מקסימלית) המסך עדיין כהה בעין.

מה שזה אומר בעצם שגם אם תשחק עם הגדרות של מערכת הפעלה זו או אחרת - עדיין לא תקבל בהירות טובה.

הסיבה שזה לא משנה היא טכנית - בהירות היא תכונה של הפאנל של המסך, ובגלל שזו תכונה של החומרה - התוכנה לא תוכל להשפיע פה.

בהירות נמוכה מפריעה מאוד בעבודה בסיבה מוארת (חדר מואר מאוד, אפילו במנורות)

אם החסרון הזה לא מפריע לך, אתה יכול לא להתרגש מאוד מנושא הפאנל הכהה.

אותי זה הלחיץ לפני שקניתי אותו וחשבתי "הוא מסך מבריק שאומרים שהבהירות שלו לא משהו."

אבל ואללה לא הפריע לי עד כה... אני לא משתמש במחשב בסביבת שמש כי פשוט אין לי סיבה לעשות זאת. אבל אם אני בבית בסלון (מואר) או בכיתה בלימודים... לא תפסתי את עצמי ואמרתי ואיי אני לא רואה כלום.

וכן, הוא אחלה מחשב. מהיר ומעולה ואני מבסוט... המקלדת נוחה וסבבה.

וכן, הוא כן מסוגל להחזיק 6 שעות בסבבה! חחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים